Петдесет нюанса кафяво

Бойко Методиев Борисов е един от най-младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Отгледалият го Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Билета на БКП, още си стои във вътрешния джоб на сакото му! Отказал се е от червената идея само устно!

За първи път: Истината за дядото на Бойко –„убийството” на 9.IX.1944 опровергано от очевидец

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Осъдете комунизма и ВИЕ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Каскетчо е на принципа: Шефът е лайно. Затова да омърсим всички негови опоненти, че на фона на кафявото лайното Бойко да не си личи!

За първи път: Истината за дядото на Бойко –„убийството” на 9.IX.1944 опровергано от очевидец

Глава 10: ИЗПОЛЗВАНЕ НА ЗАКОНИТЕ ЗА ЛЕГАЛИЗИРАНЕ НА ЗЛОТО

Това е толкова долно и омерзително, че не мога да повярвам, че се случва в България. За тридесет години се нагледах на грозни души, предателски настроени мижитурки и откровени крадливи престъпници. Но това, което става, надминава фантазията на всякакви световни престъпници /такива управляващи няма, чак толкова гнусни и крадливи/.

Още по-лошо – прокуратурата, призвана да пази закона, първа го прегази с кални цървули на недоучили йористи. Нарушават се основни права и свободи от Конституцията, а ние мълчим. Съдът мълчи. Прокуратурата е и съд, и обществено мнение, и бухалка на властта. Скоро май ще започнат да разстрелват по улицата за критики срещу властта.

Толкова са се насъскали да окалят всичко около себе си, че могат да ни въвлекат и в международен скандал. Вместо да си мълчат, че проспаха пиратската акция с либийския кораб, те най-нагло използват ситуацията да омаскаряват хората, които поне са се опитали да помогнат и да замажат положението, като спасят имиджа на България.

Прокуратурата не забелязва откраднатите милиони на нощното шкафче, не забелязва рекета на министъра, не вижда проблем, че пиарката на Онуй е ходила всеки месец да взема лептата от Божков. На прокуратурата проблемът й са неудобните на властта.

ПЕТДЕСЕТ НЮАНСА КАФЯВО – ТОВА Е МЕЧТАТА НА ПРОКУРАТУРАТА ЗА БЪЛГАРИЯ!

Елена Гунчева

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!