Следвайте "Буднаера" в Телеграм

А. Симов: Арнаудова е на път да събори правителството. А. Белянова: В публичния пост на правителствения PR се съдържат достатъчно данни за извършване на проверки от КПКОНПИ и ПРБ за

Моля ви, нека някой да информира госпожа Севдалина Арнаудова, че е на път да събори правителството. Нейният статус буквално я уличава в криминално деяние. Приемаме, че Божков сам се е ”предлагал” и ще тълкуваме това само във финансовия смисъл на думата.

И сега въпросът - подала ли е госпожа Арнаудова сигнал до прокуратурата за това, че й е предлаган подкуп? И наясно ли е, че премълчаването на такова корупционно действие също е престъпление? Това е същата схема по която навремето Цветанов се опита да героизира Плевнелиев, а го набута в дълбокото блато. 

Както и опитът на един бивш министър на отбраната Николай Ненчев да се изкара антикорупционен и антихибриден рицар. Обвинението е длъжно да се самосезира за статуса на госпожа Арнаудова, защото тя буквално признава за извършено престъпление.

Александър Симов

В публичния пост на правителствения PR се съдържат достатъчно данни за извършване на проверки от КПКОНПИ и ПРБ за конфликт на интереси, злоупотреба със служебно положение, предлагане на подкуп, за който държавен служител очевидно до сега е мълчал и не е уведомил компетентните органи.

Това пише  финансовият експерт Албане Белянова. 

Припоняме, че по-рано постове във фейсбук  написаха бизнесменът Васил Божков и след това пиарката на Бойко Борисов Севда Арнаудова. 

От постовете става ясно, че директорът на пресслужбата на МС и член на политическия кабинет на министър-председателя е била в офиса на български бизнесмен?

---

"А ако знаеш, че той е виновен и го оставяш като министър, значи съзнателно го прикриваш, умишлено слагаш над него чадър.
Впрочем, същото важи и за пиарката.
Същото ще важи и за всеки друг от екипа, който евентуално би изплувал в поредицата от обвинения."

Същото важи и за всеки друг от изпълнителната власт, срещу когото са подадени сигнали, а единственото, което е интересувало министър-председателя е било не дали е вярно, а дали подателят на сигнала има доказателства. Често има и е въпрос на време доказателствата "да изплуват", въпреки усилията на шайката това да не се случи.

Albena Belyanova

За комуниста бизнесмен, бизнесът значи далавера или по точно лъжа и кражба

Бойко Борисов - един от най младите комунисти в България, комсомолски секретар и член на БКП, майор от УБО, и син на полковник от МВР, напуснал системата на МВР в зората на 90-те години, за да остане партиец (Корнелия Нинова).

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Как призракът на комунизма управлява нашия свят: Глава 1: СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://frognews.bg/

https://www.facebook.com/belianova

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!