Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Вирусът не е победен и нищо не е свършило! Издъниха се най-големите държави. Измряха им хората... ?Само ние останахме. Другото e лъжа?

Бойко Борисов - един от най младите комунисти в България, комсомолски секретар и член на БКП, майор от УБО, и син на полковник от МВР, напуснал системата на МВР в зората на 90-те години, за да остане партиец (Корнелия Нинова).

„Извинявам се на зрителите, които искат да гледат мач, но имат един телевизор.“ Така започна интервюто си министър-председателят Бойко Борисов в предаването „Панорама“ по БНТ.  

„Вирусът не е победен и нищо не е свършило. Надявам се с мерките и стратегията, усвоените от хората правила, да се справим. Той витае – всеки ден имаме по 20, по 30 нови случая. Имаше една теория, че било по-правилно да пуснем вируса, искам да прочета какво каза главният епидемолог на Швеция: „Сгреших тотално“. И казва, че много хора са умрели от неговото решение“, обясни премиерът. 

„Всеки ден пускахме едно по едно – паркове, градинки. Спазвайки правилата, за да свикнем да живеем и максимално бързо да се върнем към нормалния живот. Много хора ме упрекнаха, че имаме прекрасни професори и ползвам Мутафчийски, Кънчев или Тодор. Между двете теории, аз карах точно по средата“, заяви Борисов.

Премиерът обясни, че в спора се ражда истината и няма учебник, по който да се действа. 

„Издъниха се най-големите държави. Измряха им хората. Ние първи си направихме облеклата, маските, очилата, лекарството, което казват, че в болница приложено върши най-добра работа. Започнахме първи, заедно с италианците, да правим плазмата“, каза Борисов. 

„Генерал професор доктор Мутафчийски ми каза само едно нещо – информираност. Помните ли репортажите от Италия и Ню Йорк? За да не се случи това трябва да правим дезинфекция, да има разстояние“, допълни той. „Благодарение на индустрията ни направихме облекла от най-висок клас и снабдяваме Европа с тях. Не Китай, а ние. 

Заводът в Смолян, който правеше ски, започна да прави маски и очила“, разкри Брорисов.  Премиерът посочи, че в момента България може да лекува 30 хиляди души, залата на „Арена Армеец“ е изпразнена, както и другите подготвени полеви болници. 

Лупа БГ, БНТ

---

Бойко Методиев Борисов е един от най младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Баща му Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Билета на БКП, още си стои във вътрешния джоб на сакото му! Отказал се е от червената идея само устно!

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Как призракът на комунизма управлява нашия свят: Глава 1: СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: http://onovini.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!