Какво означава когато комунист т.е атеист започне да се кълне и кръсти?

Хитрите деца на Лукавия: Един от най-младите някога членове на БКП, израснал в семейство на комунисти – По наглост и лъжа е първи в ЕС!

Ако Бойко вярваше в Праведен Бог, а не в... нямаше да прави това което прави защото щеше да вярва в това което Баба Ванга е казала: Нека знаят всички, че нищо не остава неизплатено на този свят. Хората вършат престъпления и мислят, че никой не ги е видял. Не е така! Всичко се вижда и идва време, когато провинилият се трябва да плати!

Глава 6: БУНТ ПРОТИВ БОГ

Бойко Борисов - един от най младите комунисти в България, комсомолски секретар и член на БКП, майор от УБО, и син на полковник от МВР, напуснал системата на МВР в зората на 90-те години, за да остане партиец (Корнелия Нинова).

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Когато Борисов започне да се кълне кръсти, значи му липсват аргументите и демонстрира пълен примитивизъм!

В интервюто си пред Бойко Василев той не обясни как и по какъв начин се вписва помощта за футболен клуб Левски, а и Василев не посмя да го попита.

Съдейки от джиросването на онези 87% от акциите май не винаги са приемани с отворени обятия, а по-скоро съдейки от публикациите на Васил Божков направо си е било насилствено.

Борисов бе видимо притеснен и отново му се привиждаха врагове. Всъщност вероятно има от какво да се притеснява.

Защото със сигурност не е забравил случая “Ало, Ваньо” и записите с Кокинов и онези на “каките”. Ами, ако вземе, че утре Васил Божков пусне един такъв интересен запис, ами ако от ДАНС, която му е подчинена вземат, че пуснат онези записи с двама вицепремиери?

При всички случаи Борисов бе притеснен и със сигурност има за какво?

---

Бойко Методиев Борисов е един от най младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Баща му Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП,после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Билета на БКП, още си стои във вътрешния джоб на сакото му! Отказал се е от червената идея само устно!

Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?

Как призракът на комунизма управлява нашия свят: Глава 1: СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

Тодор Живков: Всичко, което ви говорихме за социализма, все едно църният дявол ви го е казвал!

75% от ръководителите на "дясно"-комунистическата бкп-ГЕРБ са бивши леви комунисти – начело с лидера си

Комунистите в ГЕРБ са повече от БСП! Бойко уж се отказва от партията-майка едва през 1995-а: Разследване на Narod.bg

Хитрите деца на Лукавия: Един от най-младите някога членове на БКП, израснал в семейство на комунисти – По наглост и лъжа е първи в ЕС!

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://otupor.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!