Васил Божков: За кой ли от всичките ми сигнали говори Гешев?
За кой ли от всичките ми сигнали говори Гешев? Това попита обвиняемият бизнесмен Васил Божков, като използва за целта социалната мрежа Twitter.
Божков: Помни ли Бойко затвора в Чехия през 1993 г... И кой му прати адвокат да го измъкне...
По-рано през деня главният прокурор Иван Гешев заяви, че прокуратурата разследва два нови сигнала, свързани с делото срещу Васил Божков. Единият от тях е подаден от Божков по имейл до главния прокурор, а другият от издание, свързано с Цветан Василев, разясни Гешев.
"Сигнал по имейл от обвиняемия Божков до главния прокурор излага определени обстоятелства. Отделно е постъпил сигнал от едно издание, близко до г-н Цветан Василев, което няма да назовавам. И двата сигнала съм ги разпределил към компетентен прокурор, който може да прецени какви действия да извърши. Но задължението на прокуратурата, трябва да бъде ясно, е да проверява както доказателствата в подкрепа на обвинението, така и доказателства, които са да кажем оневиняващи за обвиняемия в досъдебната фаза. Прокуратурата е длъжна да провери всички обстоятелства“, каза Иван Гешев.
За комуниста бизнесмен, бизнесът значи далавера или по точно лъжа и кражба
Georg Georgiev:
Бойко Борисов - комунист, майор от УБО, и син на полковник от МВР или на който и да било.
Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)
Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?
КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ
Източник/ци: https://frognews.bg/
Следвайте "Буднаера" в Телеграм
Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!