Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Нова ГЕРБ далавера! Мъжът на Даниела Дариткова въртял незаконна чайна на връх Снежанка, избягал с 53 бона неплатени наеми: Narod.bg

За комуниста бизнесмен, бизнесът значи далавера или по точно лъжа и кражба

Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?

Как призракът на комунизма управлява нашия свят: Глава 1: СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

От „благодарност” за престъплението две седмици след като съпругата му стана шефка на ПГ на партията на Бойко Борисов, Никола Проданов е предложен за почетен гражданин на Смолян

Далаверите на ГЕРБ се вихрят без почивка на всички нива в управляващата партия. Поредната, за която Narod.bg бе сигнализиран от депутат от опозицията, е завъртяна от една от най-важните фигури около Бойко Борисов – смолянската докторка Даниела Дариткова.

Шефката на ПГ на ГЕРБ и председател на Здравната комисия в парламента упорито прикрива престъпленията на съпруга си Никола Проданов, който, благодарение на политическата протекция на герберката, се разминал със съдебно преследване за грандиозна измама, издаде източникът на Narod.bg.

Никола Проданов е поредният връзкар с далавери без присъда

В Смолян съпругът й Никола Проданов – Очко е известен с това, че преди години построил незаконна чайна върху държавен терен на самия връх Снежанка. Нелегалната постройка е окичена с името „Очко холидейз“ като фирмата-собственик.

След като безчинствал дълго време сградата му все пак била конфискувана в полза на държавата. Продължението на драмата обаче е знаменателно – след конфискацията незаконната постройка на самия връх Снежанка е отдадена под наем на Проданов за 10 лв. на кв. м. В продължени на 4 години обаче мъжът на герберката Даниела Дариткова не плаща и стотинка от наема си, който заедно с лихвите достига 53 хил. лв., отсече източникът на Narod.bg.

Това е нелегалната чайна на съпруга на Дариткова

За да стане врътката съвсем грабителска, Проданов е осъден да плати само част от дължимата сума плюс лихвите – около 20 хил. лв. Но щастливите дни идват, след като съпругата му става депутат от ГЕРБ – през 2011 г., още преди да се е издължил на държавата и след като съпругата му вече е станала народен представител от хунтата на Бойко Борисов, наглият смоленчанин купува терен от 331 кв. м. на връх Снежанка под незаконната си чайна, която обаче попада в границите на терена, за обидно смешните 10 хил. лв. „Случайно ли е, че продавач е тогавашният областен управител на Смолянска област Стефан Стайков, назначен пак от ГЕРБ”, попита риторично опозиционерът пред Narod.bg.

Факсимиле от присъдата за незаконния строеж

Купувач на терена е друго дружество на Никола Проданов – „Продексим“. В следващите години чайната „Очко холидейз“ става хотел с 5 стаи и ресторант с 50 места. Те се намират на самия връх Снежанка – 1926 м надморска височина, а „сградата е разположена в началото на ски-пистата, където се провеждат кръгове от надпреварата за Европейската купа по ски – алпийски дисциплини“, примамва рекламата в туристическите портали. В момента наемател на чайната е варненското дружество „Бигер“, но в Регистъра на категоризираните места за настаняване не са отразени подробности за сделката, възмути се народният представител пред Narod.bg.

Като награда за беззаконията си съпругът на председателя на парламентарната група на ГЕРБ Даниела Дариткова бе предложен за почетен гражданин на Смолян. Интересното е, че безумието става с докладна записка, внесена в Общинския съвет на града на 12 април 2019-а – две седмици след избора на Дариткова за председател на Парламентарната група на ГЕРБ. Коментарът е излишен.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!