Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бойко "Чудотворец" за борбата с COVID-19: Направихме чудо. И никой колега в света не го направи

Борисов: Получихте рядък шанс да ви управлявам! (тулупи, негодници, мисирки...?)

Georg Georgiev:
Бойко Борисов - комунист, майор от УБО, и син на полковник от МВР или на който и да било.

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Как призракът на комунизма управлява нашия свят: Глава 1: СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?

Това, което правихме е чудо. И никой друг колега в света на успя да го направи. Мангъров ми написа снощи, че когато има победа, героите са много. Това каза премиерът Бойко Борисов на сутрешната пресконференция за борба с коронавируса.

100 дни откакто излезе заповедта за създаване на НОЩ. Благодаря на всички, които на своя трудов пост. Когато фактите говорят и много богове мълчат. Ние се справихме прекрасно в една много тежка зараза. Надяваме се това да утихне. 

Ние избегнахме това, което видяхте в света. Показахме като нация, че можем да се пазим и съхраняване. Даде се възможност да се подготвят болниците, лекарствата. Успяхме да третираме нашите болни с това, което светът каза, че е най-доброто. 

Щабът не се разформирова. Той ще работи до 31 декември, ако има по-лоши събития. Той ще отговоря за запасяване с лекарства, предпазни облекла. На електронният сайт ще има информацията в 8 часа. Информацията няма да бъде спряна. Трябва да се научим да живеем с този вирус. В Македония са над 100 случая. И при нас не е утихнал. Но се мъчим да се върнем по-бързо към нормалния начин на живот.  Дано няма повод да се върнем към този Щаб. 

Благодарност не сме очаквали никога, но последният, която трябва да питат за всяване на паника е Щаба и мен. Всеки ден ме питахте колко са умрелите, гробовете. Нямаше лидер в света, който да не излезе и да каже да си останат хората вкъщи. Само в Северна Корея не чух дали имат някакъв план. Пред очите на хората се случи всичко това. Преди 20-30 години беше Чернобил. Една седмица не се знаеше за това. за радост сега онлайн се случва всичко. Най-меките мерки и навременни, с най-добри резултати, са в България. 

Две неща са доказани-дистанцията и дезинфекцията. И трябва да се водим от това правило. И от 15-ти нататък ще си мием ръцете. Този, които е по-страхлив да си носи маска. Всяка нощ с Щаба гледаме бройките. Трябва да свикнем с мисълта, че това съществува, няма ваксина и лекарство. Трябва да се пазим. Да, трябва да си миете ръцете. И маските са по желание.  Не възнамеряваме да сваляме карантината за влизащите от някои страни. На 15 юни мислим да пуснем движението между България и Гърция. Обръщам се към народа и хората към тази дисциплина“, допълни той. 

На въпрос дали са изхарчени 500-те  млн. лева, отпуснати за  МВР и МЗ, Борисов каза:  „Всичко, които се харчи, се харчи по най-прозрачния начин. Ние още не сме приключили. Ако на нас не ни вярват, макар, че не виждам защо, в Испания до 24-ти юни е извънредното положение. Нямам представа колко са изхарчени. Дадохме по 1000 лева на тези, които са на първа линия в борбата с коронавируса. Има притеснение и риск.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://frognews.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!