Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Истина е! Гешев поиска отмяна на незаконно придобито българско гражданство!

Истина е! Гешев поиска отмяна на незаконно придобито българско гражданство!

Борисов: Получихте рядък шанс да ви управлявам! (тулупи, негодници, мисирки...?)

Georg Georgiev:
Бойко Борисов - комунист, майор от УБО, и син на полковник от МВР или на който и да било.

Ексклузивно! Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Как призракът на комунизма управлява нашия свят: Глава 1: СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Главният прокурор Иван Гешев иска министъра на правосъдието да сезира президента Румен Радев да отмени натурализацията на човек, използвал неистински документ, за да придобие българско гражданство.

Лицето С.Ш. е станал български гражданин след предложение на министъра на транспорта и информационните технологии в първото правителство на Борисов през 2010 г.

Проверка на ДАНС през 2019 г. обаче е установила, че такъв документ не съществува в архива и в деловодната система на министерството и не е подписван, съобщиха от държавното обвинение.

“От Министерството на транспорта посочват, че за периода 25.10.2010 г. – 02.11.2010 г. министър Александър Цветков е бил заместван от зам. министър Ивайло Московски. Съгласно императивните изисквания на Закона за българското гражданство, процедурата за придобиване на българско гражданство се инициира само и единствено по предложение на ресорния министър за съответната област, в която България има интерес от натурализация на лице или област, в която то има особени заслуги. С оглед преценка за данни за извършени документни престъпления, от преписката са отделени материали и изпратени по компетентност в Софийската районна прокуратура”, пише още в прессъобщението.

В средата на миналата година бившият главен прокурор Сотир Цацаров също направи искане за отмяна на натуралиция със сходни мотиви. Предложението му към министъра на правосъдието тогава касаеше 3-ма руснаци и на казахстанец, които са поели задължения за поддържане на направени инвестиции, станали основание за получаване на българско гражданство, но не са ги изпълнили.

В началото на 2019 г. от МВР и прокуратурата обявиха, че започва мащабна проверка на чужденците, получили българско гражданство през последните 5 г. Поводът тогава беше скандалът с руснака Сергей Адониев, който е станал български гражданин, въпреки че е бил издирван от Интерпол за банкови измами и пране на пари. Тогава шефът на ДАНС Димитър Георгиев се оправда, че службите не са разбрали, че Адониев е осъден, въпреки че били проверили всички информационни системи през 2008 г.

Източник: segabg.com

75% от ръководителите на "дясно"-комунистическата бкп-ГЕРБ са бивши леви комунисти – начело с лидера си

Комунистите в ГЕРБ са повече от БСП! Бойко уж се отказва от партията-майка едва през 1995-а: Разследване на Narod.bg

Хитрите деца на Лукавия: Един от най-младите някога членове на БКП, израснал в семейство на комунисти – По наглост и лъжа е първи в ЕС!

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Georg Georgiev:
1. Бойко Борисов - комунист, майор от УБО, и син на полковник от МВР.
2. Цветан Цветанов – комунист, служител в ДС! (Седмо управление). Осиновен от баба си и дядо си – активни борци, за да бъде приет БЕЗ приемен изпит във ВУЗ! Баща му е бил също член на БКП и личен шофьор на Григор Шопов!
3. Цецка Цачева – партийна секретарка на Окръжния народен съвет в Плевен.
4. Николай Младенов – комсомолски секретар , племенник на Петър Младенов , и син на Евтим Младенов - щатен служител на Първо главно управление на ДС - свързочник в различни посолства, като ползва дипломатически статут за прикритие.
5. Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.
6. Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС в Благоевград .
7. Симеон Дянков – стипендиант на фондация Людмила Живкова !
8. Нона Караджова - дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП.
9. Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП ! Дядо и е бил рамо до рамо с Тодор Живков в партизанският отряд„ Чавдар” !
10. Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ,
11. Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп.
12. Правосъден министър Диана Ковачева - дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП, съпруга на настоящ лидер от БСП...
13. Аню Ангелов – Комунистически генерал ! Член на БКП от време ОНО ; и сега забележете – бил е делегат на комунистическата партия през 1990 година , когато БКП се преименува на БСП ! А тогава комунистите само за една вечер осъмнаха като „Социалисти”Кметът на София Йорданка 15. Фандъкова –комунист („Очаквам кметицата на София Йорданка Фандъкова да възобнови членството си при нас до юли 2013 г. Както знаете, тя е била член на БКП и е от семейство на активни борци – антифашисти и антикапиталисти“, заяви преди време червеният общински съветник Тодор Кръстев от Пловдив)

Източник/ци: https://otupor.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!