Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бивш служител на финансово министерство: Божков всеки месец носеше по един пакет на Горанов лично в министерството на финансите! Има записи от централният вход как влиза с пакета и излиза без него!

Бивш служител на финансово министерство пожелал да остане анонимен се свърза с нас, за да ни разкаже подробности около срещите на Владислав Горанов и Васил Божков. Публикуваме разказа му, без да спестяваме никакви подробности:

” Васил Божков не излъга, че всеки месец лично се срещаше с министъра на финансите, той идваше и носеше пакет, минаваше през централният вход и на записите на камерите това на 100% трябва да го има, ако се пазят естествено. Божков идваше с пакет, не с чанта, не с плик или куфар, а с пакет какво имаше вътре няма как да зная, но знам, че след като се забавеше в кабинета на Горанов около половин час излизаше без пакета.

Това се случваше всеки месец, като по часовник в определена дата. Може да си е плащал рекета не знам, но знам, че Васил Божков влизаше през централният вход и изобщо не се криеше, а Горанов сияеше от радост като го видеше.

Искам също така да споделя, че отношенията им не свършваха до тук и ако Горанов, който както знаем е на този пост, само защото Борисов го държи там, за да му върши черната и мръсна работа е мъжкар да си признае какво и как са правили в определени вечери с Божков на вторият етаж на финансово министерство и вкарвани ли са там дори момичета, които продават телата си, проститутки от най – елитните и кой точно е плащал за тях.

Има и още, но съм сигурен, че господин Божков ще продължи темата, за другото, защото на 100% съм сигурен, че за Горанов специално Божков има много материал, както снимков така и видео, а на тези материали, министъра на финансите изобщо не е картинка за гледане.”

Източник/ци: https://www.spisaniexpress.com/

Борисов: Получихте рядък шанс да ви управлявам! (тулупи, негодници, мисирки...?)

Georg Georgiev:
Бойко Борисов - комунист, майор от УБО, и син на полковник от МВР или на който и да било.

Ексклузивно! Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Как призракът на комунизма управлява нашия свят: Глава 1: СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?

75% от ръководителите на "дясно"-комунистическата бкп-ГЕРБ са бивши леви комунисти – начело с лидера си

Комунистите в ГЕРБ са повече от БСП! Бойко уж се отказва от партията-майка едва през 1995-а: Разследване на Narod.bg

Хитрите деца на Лукавия: Един от най-младите някога членове на БКП, израснал в семейство на комунисти – По наглост и лъжа е първи в ЕС!

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Тодор Живков: Всичко, което ви говорихме за социализма, все едно църният дявол ви го е казвал!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!