Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Проф. Иво Христов: Ако не беше СССР, границата с Гърция щеше да бъде до Пловдив... щяхте да сте зле като гърците и нямаше да чувате Бойко да ви реди “Получихте рядък шанс да ви управлявам”, “няма кой по-добре да се справи”

"Известно ли Ви е, че, ако не бе категоричната позиция на Съветския съюз на Парижката мирна конференция, границата между България и Гърция щеше да минава на 30 километра южно от Пловдив?"

---

Щяхте да сте зле като гърците, турците, сърбите, да ходите на Беломорието на почивка, комунистическа мафия нямаше да ви управлява, нямаше да имате удоволствието шарени комунисти от цветовете на дъгата да ви наричат тулупи, негодници, мисирки, да сте най-бедни в ЕСССР, с най-висока смъртност в света, да живете в най-великата корумпирана страна в ЕСССР и Бойко - комунист, майор от УБО, и син на полковник от МВР (официално, неофициално знаете на кой) скромно да ви реди “Имам вродено чувство за скромност, за справедливост”, “Получихте рядък шанс да ви управлявам”, “няма кой по-добре да се справи”, "Ние сме толкова по-добри, че няма накъде" (тулупи, негодници, мисирки...?)

Каква огромна загуба?!

---

Този въпрос задава депутатът от левицата проф. Иво Христов на външния министър и вицепремиер Екатерина Захариева в рамките на парламентарния контрол.

Поводът е декларация за 75-годишнината от края на Втората световна война на външните министри на България, Чешката република, Естония, Унгария, Латвия, Литва, Полша, Румъния, Словакия и САЩ. 

Депутатът съобщава за питането си и във Фейсбук, където написа: 

"На 7 май външният министър Екатерина Захариева подписа позорна декларация по повод 75 години от края на Втората световна война. За този срамен акт на петъчен парламентарен контрол тя трябва да отговори на следните въпроси: 

„Какъв точно е българският интерес, за да подпишете тази декларация?
Известно ли Ви е, че, ако не бе категоричната позиция на Съветския съюз на Парижката мирна конференция, границата между България и Гърция щеше да минава на 30 километра южно от Пловдив, т.е. около Бачково.

Известно ли Ви е, че, ако не е бил Съветският съюз, Пиринска Македония щеше да е в границите на Югославия?
Известно ли Ви е, че, ако не е бил Съветският съюз, размерът на репарациите, които България трябваше да плати като присъединила се към Тристранния пакт страна, щеше да ни срине икономически, предизвиквайки трета национална катастрофа?
Известно ли Ви е, че, ако не е бил Съветският съюз, плановете на т.нар. съюзници предвиждаха елиминирането на България като страна, създаваща проблеми на балканските й съседи?
В качеството си на външен министър имате ли представа и историческа образователна подготовка какъв документ подписвате? Ако - да, защо го подписахте? Ако - не, защо го подписахте?“

Georg Georgiev:
Бойко Борисов - комунист, майор от УБО, и син на полковник от МВР или на който и да било.

Ексклузивно! Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Как призракът на комунизма управлява нашия свят: Глава 1: СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

75% от ръководителите на "дясно"-комунистическата бкп-ГЕРБ са бивши леви комунисти – начело с лидера си

Комунистите в ГЕРБ са повече от БСП! Бойко уж се отказва от партията-майка едва през 1995-а: Разследване на Narod.bg

Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?

Хитрите деца на Лукавия: Един от най-младите някога членове на БКП, израснал в семейство на комунисти – По наглост и лъжа е първи в ЕС!

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

"Aз cъм щacтлив oт упрaвлeниeтo нa Бoйкo и нямa дa приcъcтвaм нa прoтecтa! Пишa фaлшиви фaктури пo ДДC и cи прaвя пo 2 бoнa нa дeн!"

Тодор Живков: Всичко, което ви говорихме за социализма, все едно църният дявол ви го е казвал!

Борисов: Получихте рядък шанс да ви управлявам! (тулупи, негодници, мисирки...?)

Източник/ци: http://epicenter.bg/

https://www.facebook.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!