Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Божков от Дубай: На всеки безчинствал държавен служител ще бъде заведено дело и потърсена лична съдебна отговорност. В 8 ч. ще направя предложение за бъдещето на "Левски"

"От януари досега хунтата, която управлява България, наруши всички закони и премина всякакви морални и етични граници. Ще направя предложение към всички, които се вълнуват от бъдещето на акциите на футболен клуб "Левски". Това написа в своята Facebook страница Васил Божков. "Доказателствата и свидетелите на грубото погазване на законите са хиляди. Случи се пред очите на цялото общество по грозен и първобитен начин", убеден е бизнесменът, срещу когото българската прокуратура повдигна редица обвинения, предаде Актуално.

"Спрямо служителите, семейството, приятелите и партньорите ми се извършват поредица от репресии и незаконни действия. Държавните структури, ръководени от Горанов - НАП, ДКХ, ръководените от г-н Борисов ДАНС и МВР, Специализираната прокуратурата и съд погазваха ежедневно законите.

На всеки безчинствал държавен служител ще бъде заведено дело и потърсена лична съдебна отговорност. Законите са, за да се спазват", категоричен е Васил Божков.

"Утре в 08:00 ч. ще направя предложение към всички, които се вълнуват от бъдещето на акциите на футболен клуб "Левски", съобщава той и завършва с "Бъдете здрави!".

Georg Georgiev:
Бойко Борисов - комунист, майор от УБО, и син на полковник от МВР или на който и да било.

Ексклузивно! Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Как призракът на комунизма управлява нашия свят: Глава 1: СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

75% от ръководителите на "дясно"-комунистическата бкп-ГЕРБ са бивши леви комунисти – начело с лидера си

Комунистите в ГЕРБ са повече от БСП! Бойко уж се отказва от партията-майка едва през 1995-а: Разследване на Narod.bg

Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?

Хитрите деца на Лукавия: Един от най-младите някога членове на БКП, израснал в семейство на комунисти – По наглост и лъжа е първи в ЕС!

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://petel.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!