Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Българските депутати криза не ги лови! Ако ще земята да се разцепи на две, тяхното не се губи. Още не са стъпили в сградата на парламента и

първото, което им се случва е ново увеличение на заплатите

Депутатите, депутатите - те да са живи! Така би казал дядо Вазов.

Сякаш невидим телепатичен мост ни свързва с онова време и когато преминаваме по него виждаме, че сме все под игото. Същото иго, което остана да виси над главите на българите като дамоклев меч век и половина след своето Освобождение. Няма спасение от зли тирани, чуждопоклоници, чорбаджии и народни изедници. Свободната и независима България остана на лист хартия, а суровата истина е досущ отрова за всяка българска душа. Грабят и безчисчинстват злодеите и няма ни закон, ни божи гняв върху тях. Проклетници.

Новината, че Германия обяви официално рецесия не ме впечатли особено. Още преди девет месеца предупредих, че това е неизбежна катастрофа. Днес тя се оправдава само с коронавируса, но това е манипулация. Долна лъжа. Политиката на Меркел, особено инвестиционната беше открита лудост. Както и цялата друга политика на ЕНП, която потопи Европа в хаос и попари надеждите на милиони европейци за просперитет. Ако искате да видите истинското лице на Меркел и германската политическа машина, вижде лицето на ББ. Той е техен кучи син, не презокенски!!!

Вижте и политическото подобие Берлускони, а защо не и лицето на Нетаняху в Израел. От един дол дренки!
--------------------------------------------------------------------------------

И независимо, че нашата икономическа стабилност зависи пряко от стабилността на Германия по много причини, българските депутати не са жертва на кризи. Ако ще земята да се разцепи на две, тяхното не се губи. Ядат. Още не са стъпили в сградата на парламента и първото, което им се случва е ново увеличение на заплатите. Опекли са си работите хранениците народни и по техните реки тече само мед и масло. Нищо друго.
--------------------------------------------------------------------------------

Управлението било сложна работа - казват измамниците от ДПС. Тънка. Толкова тънка работа, че само те разбират от пари, обръчи от фирми и сфери от офшорки!!! Тая работа не е като оная - ще ни каже някоя депутатска твар и ще бъде донякъде прав. Казвам само донякъде, защото всичко останало зависи от това дали някой го слуша. И дали когато същия този червей каже добър ден, ние не поглеждаме към слънцето, за да се убедим дали е ден или нощ. Нахални същества са нашите новоизлюпени богаташчета, нагли простаци! Социални изроди. Описани са в не един класически роман, но те не знаят това. Не им трябва подобно знание.

Основните заплати на депутатите ни гонят 5 000 лева, а реалните им парички от парламентарна дейност 15 000 лева. Ей тъй да си имат мишоците, че и те души носят - мъртви души. И все ми се струва, че ще стават все по-мъртви!!! Не защото не са автентични носители на нищо стойностно и ценно, а защото не спират да гледат към гората и да викат с пълен глас: Ела вълчо, изяж ме! И все някога този вълчо ще чуе виковете им, ако вече не ги е чул...

И ще дойде.

Николай Марков

Georg Georgiev:
1. Бойко Борисов - комунист, майор от УБО, и син на полковник от МВР или на който и да било.

Комунистите в ГЕРБ са повече от БСП! Бойко уж се отказва от партията-майка едва през 1995-а: Разследване на Narod.bg

Ексклузивно! Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Как призракът на комунизма управлява нашия свят: Глава 1: СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

75% от ръководителите на дясно-комунистическата бкп-ГЕРБ са бивши леви комунисти – начело с лидера си

Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?

Хитрите деца на Лукавия: Един от най-младите някога членове на БКП, израснал в семейство на комунисти – По наглост и лъжа е първи в ЕС!

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци:https://www.facebook.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!