Следвайте "Буднаера" в Телеграм

И ся пак станахме за резил пред чужденците!

Елена Гунчева-Гривова

Усещам, че ме терзае въпросът защо досега 34 години никоя държава не е хващала БЪЛГАРСКИ шпионин! Ако случайно са си хванали такъв, явно не е станало обществено достояние. И се чудя дали нашите от службите и разузнаването толкова много са задобрели под благото американско крило, или напълно са сдали багажа и повече не се занимават с таквиз комунистически работи като разузнаване и шпионаж.

То наоколо само приятелски държави гледам. Една Турция например винаги само доброто ни е мислила. Не, че ги упреквам хората, те, за разлика от нас, си гледат интереса на държавата. Голяма сила в НАТО, силна армия, въоръжение. Само хипотетично да приемем, че предяви териториални претенции към нас, КО ПРАЙМ!?! Не се и съмнявам, че НАТО немедлено ще излезе с остра и възмутена декларация, която Ердоган ще си я сложи за тоалетни цели в специализираното за това помещение. Но нас това какво ни грее?

За разлика от България Гърция отказа да дари ракети за C-300 на Украйна: Няма да рискуваме отбраната си

От друга страна гледаме и Гърция - също една приятелска и дружелюбна държава, ние с тия хора никога не сме се били чисто формално. И те членки на НАТО. 

Гърция и Турция евентуално ще ни пазят небето със свои самолети. Съвсем възможно е цялата ситуация плавно да стигне до това турски войски да влязат в България, за да ни пазят. То 1393 така ще да е станало. И само русофобите ще са против, да кажем и официалната версия, която ще излезе. 

Ние приятелски държави не шпионираме. Защото още от времето на Оня списък /за по-младите - прочетете в гуглето какво пише за Оня списък, кой и къде го е дал/, паднахме по гръб и развяхме бял потник. Предодохме стотици разузнавачи и наши агенти. Знаем кой го направи. Още е жив. Засега, разбира се. 

Интересно е, че не шпионираме и Русия. Или сме много дОбрИ, или пък не го правим. Ми нали са враг, бе? Що така? При толкова изловени руски шпиони в България, от гледна точка на разузнавателния престиж, поне един шпионин на България в Русия трябваше да оставим да си хванат! Излагаме се, дами и господа /или господа и джендъри и ЛГБТплюс и т.н./.

Пред задаващото се поражение в Украйна, НАТО иска Трета световна война да го предотврати

Разбира се, не шпионираме и САЩ /пу, пу, пуууу, да не дава Господ/, защото те на практика са си у дома - кеф ти посланика им да ни определя политиците и правителството, кеф ти американски войски и бази в България, кеф ти директно службите да докладват на Козак какво са открили. Ама поне някаква илюзия за съпротива, бе! Като при изнасилването - все си е срам, ама поне момата да е ритала и да се е защитавала от кумова срама!

Жак Бо: Руското военно изкуство в Украйна

Мисля, че за имидж трябва да обучим поне един шпионин и да го пратим някъде да го хванат. Най-добре в Русия. Той ще предава сведения как Путин ходи на концерти, заедно с програмата и присъстващите гости, а ГРУ ще го натъркалят на земята и ще го ритат, докато световните медии отразяват шпионския скандал! Найс, ааааа?

Моля компетентните институции да помислят по въпроса, че се излагаме пред чужденците!

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: И СЯ ПАК СТАНАХМЕ ЗА РЕЗИЛ ПРЕД ЧУЖДЕНЦИТЕ!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!