Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ето коя е засуканата мадама от ДБ, която хвърли око на Альоша да го нареже на филийки и да го яде на части (ЯКИ СНИМКИ)

Би Нюз

„Ние сме категорични, че Альоша трябва да освободи заеманото от него място“, заяви пред медиите общинският съветник от ДБ Веселина Александрова.

Германски генерал от Бундесвера: Подценихме (ПАК?) военния потенциал на Русия

Британският The Telegraph: Бягството на украинските въоръжени сили от Маринка беше удар по западната подкрепа

Украински дипломат, участвал в преговорите с Русия: През април 2022 г. Путин направи всичко възможно, за да постигне мир (видео)

Джефри Сакс обясни, че САЩ са в пълна световна изолация. И обясни причините. ВИДЕО

„Не говорим категорично за демонтаж. Говорим за трансформация на пространството. През годините има най-различни идеи за това какво може да се случи на мястото на Альоша. Има идеи за промяна на статуята, така че тя да изобразява Васил Левски“, каза тя в интервю за БНР.

Напористата пловдивска адвокатка е известна красавица, любителна на бялото вино, шампанското и лъскавите партита и банкети. Сигурно би изяла Альоша и на някои части стига да и падне под формата на перверзна партийна торта.


Нейни приятели дори раграфиха Альоша на блокове, за да го режат или ядат по-лесно на части.


„Решението за бъдещето на Альоша обаче трябва да се вземе от пловдивчани“, каза общинският съветник. Тя коментира още, че трябва да се съберат идейни проекти, да бъдат представени пред пловдивчани и да бъдат представени в общоградски разговор.

Острието на ДБ във Филибето води битки и за Панаира с местния чорбджия и виден русофил Георги Гергов и било много амбициозно.

Явно битките и с него ще продължат и за главата и шпагина на руския солдат. Мераците и стигали отвъд депутатското място и мислела повече за министър или вицепремиет при някоя по перверзна ротация в Сглобката. Пред близки и приятели разправяла, че бутне ли Альошата като МОЧА, Христо Иванов ще е забележи и възнагради подобаващо.

Смешното е, че надеждите и са напразни. Пинокио в от известен червен род, а майка му е от семейство на партизани и изявен функционер на БКП. Бабата на Христо е известна партизанка с шпагин в ръка. Иванов напоследък мълчи, защото не приема да унищожават паметниците на неговите баба и дядовци.

Кокетка от Пловдив, навремето са им казвали пловдивски „кокони“:

Коментирайте и Вие мераците на мадамата да бутне и изяде Альошата на части!

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Ето коя е засуканата мадама от ДБ, която хвърли око на Альоша да го нареже на филийки и да го яде на части (ЯКИ СНИМКИ) - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!