Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Нещо голямо се задава на хоризонта...

Кристиян Шкварек

Нещо голямо се задава на хоризонта...

В България едни хора опростяват всичко до "За или против Европа си?", опитвайки се да си присвоят "Европа" като това, което само и единствено те представляват. Ако не си с тях, значи не си и за Европа. Значи си някакъв варварин, азиатец, комунист. А всъщност...

Всъщност има две "Европи". Едната е болна, самоубийствена, самоколинизираща се, изоставаща, занимава се с това колко пола има и как по-бързо да затворим всичко и изгасим лампите. Това е неолиберална Европа на Грета Тунберг, гей парадите и гетата. Нейните лидери се събират ежегодно на Международния Икономически Форум в Давос.

Знаете ли защо започнаха да летят интензивно над градовете ви тези черни американски бойни хеликоптери?

ИДВАТ ВРЕМЕНА НА ИЗПИТАНИЯ

Проф. Михаил Константинов: Докато Третата световна война наближава, сглобката ще стои непокътната. Тя се крепи от външни фактори и те ще я държат, докато им трябва

Икономист: Очаква ни много голяма глобална финансова криза!

Другата е жизнена, позитивна, силна, горда и желаеща да оцелее и просперира. Вместо да си затваря енергетиката - строи атомни централи. Вместо да се самоколонизира от Африка - говори за раждаемост, семейства, бъдеще. Това е нормалната и здрава Европа, която побеждаваше и сътворяваше. Тази на вярата в Бога и любовта към наследството на предците ни, изградили тази цивилизация.

През последните 3 дена в Лондон се проведе голямата учредителна конференция на организацията, която ще бъде антидота на Давос - на болната, неолиберална идеология, заразяваща Европа и света. Конференцията на "ARC" (Alliance for Responsible Citizenship) се оглавява от Джордан Питърсън и събра консервативни лидери, политици и предприемачи от над 70 държави. С една основна цел - да свика всички консервативни, християнски и национални сили в една мрежа, способна да мобилизира ресурси срещу далеч по-организираните и овластени неолиберали в Давос, в "Отворено Общество" на Сорос и по всяка отделна страна.

Имах огромната чест да бъда поканен да представлявам България и консервативните организации у нас. Структурите на ARC тепърва ще се учредяват в отделните страни, като България ще бъде от първите, а очертава се и водещи в цялото движение. За тази цел заедно с ARC подготвяме конференция и в София, на 12-ти ноември 2023 г, хотел "Балкан", която ще обявя в понеделник.

Да се готвят онези от вас с желание за същинско навлизане и битка на терена на организираните, либерални НПО-та, които вече 30 години тровят нормалните общества - времето за интелигентен, европейски отпор дойде.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!