Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Знаете ли защо започнаха да летят интензивно над градовете ви тези черни американски бойни хеликоптери?

Николай Марков

По същество.

Знаете ли защо започнаха да летят интензивно над градовете ви тези черни американски бойни хеликоптери? Летят над всички градове и села с пълно бойно снаряжение, което е забранено. Строго забранено! Впрочем, може да е забранено, но те искат да ни кажат нещо, затово го правят, въпреки забраните. А правителството мълчи за тези неща, защото мълчаливото послание на американската армия е в тяхна полза.

Какво иска да ни каже САЩ, всъщност?

Честно казано дълго време мислих,че са някакъв вид маневри. Тренировки. Но една моя среща на кафе с един вътрешен човек ме направи по-внимателен в анализа. И след кратко събиране на даннии разбрах, че американската армия ни казва следното:

"Ако дръзнете да направите въоръжен конфликт в България, независимо дали имате чисти или други подбуди, ние ще защитим престъпната политическата система. Нашата. И независимо дали тя е образувана от наши мафиоти и престъпници облечени в политическа власт, вие ще бъдете избити като улични кучета с цялата ни военната мощ, като руски агенти провокатори. Като путинисти. И дори да не сте такива, това няма да има значение за света. Ще ви размажем като гниди. Ето вижте, нашите бойни хеликоптери са над главите ви, мислете за децата си. Нямате право на бунт, защото ние управляваме тази страна".

ИДВАТ ВРЕМЕНА НА ИЗПИТАНИЯ

Икономист: Очаква ни много голяма глобална финансова криза!

Американският проблем е, че мен това не ме плаши! Напротив, въодушевен съм.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!