Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ИДВАТ ВРЕМЕНА НА ИЗПИТАНИЯ


Елена Гунчева-Гривова

ИДВАТ ВРЕМЕНА НА ИЗПИТАНИЯ

Залагам, че до половин година може да има предсрочни парламентарни избори. Не, че това нещо ни грее, ще има само преразпределение на местата около трапезата, като народът отново ще е в ролята на плащащ сметката и обслужващ персонал. Напълно съм съгласна с полк. Николай Марков, че в момента американците демонстрират умишлено, че са тук и военна мощ с цел българският народ да се уплаши.

Знаете ли защо започнаха да летят интензивно над градовете ви тези черни американски бойни хеликоптери?

Защото е ясно, че с избори не можем да променим нищо, ще се лутаме между Борисов и Петков или поредните им козяшки проекти. Ще ни пробутват нови патриотични проекти, само и само да не се вдигнем на бунт. Ще ни убеждават, как с подписки и избори можем да променим нещо, подигравайки ни се в очите, защото те държат механизмите за това и определят резултатите.

Идва критична точка, след която няма да има връщане назад. Колкото по-рано разберем, че с избори не става и от Козяк няма да допуснат нито един почтен политик да влезе в управлението, толкова по-голяма е надеждата, че ще се измъкнем от тази мъртва хватка. Още повече, че геополитиката се променя. Сами няма да успеем, то е ясно. Но вече ситуацията е различна и имаме реален шанс. И въпреки всичко, трябва да имаме смелостта да се изправим. Защото никой от съжаление няма да ни помогне. Мъртвите народи ги оставят да загинат. Тези, които се борят, им помагат.

Икономист: Очаква ни много голяма глобална финансова криза!

Очаквайте поредните циркове в управлението. И предсрочните избори, които отново няма да решат нищо.

Елена Гунчева-Гривова

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!