Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Костадин Костадинов: Защо, на фона на очертаващата се зловеща енергийна криза в страната ни, не пуснем отново 3 и 4 блок на АЕЦ "Козлодуй"? Ето защо:

Костадин Костадинов

Понеже все повече хора ме питат защо, на фона на очертаващата се зловеща енергийна криза в страната ни, не пуснем отново 3 и 4 блок на АЕЦ "Козлодуй", се налага да отговоря нагледно на всички.

No photo description available.

Уважаеми сънародници, когато 1, 2, 3 и 4 блок на нашата атомна централа бяха затворени по заповед на Европейския съюз, веднага след товя последва и втора заповед от Брюксел - цялото оборудване да бъде нарязано за скрап. За скрап!!!

No photo description available.

Защо икономиката на Германия е в криза?

Силен откат. Как санкциите срещу Русия унищожават икономиката на Италия?

Разбира се родните мошеници все пак са успели да врътнат някоя и друга далавера, продавайки някои елементи от оборудването на Чехия, но като цяло огромната част от здравите и прекрасно работещи реактори беше нарязана за старо желязо. Оборудване за стотици милиони, да не кажа и няколко милиарда дори, беше нарязано, за да се изкарат от него няколко милиона. Причината - за да не може един ден, когато България отново започне да се управлява от българи, пак да пуснем блоковете. Разбирате ли какво национално предателство беше извършено с влизането на страната ни в ЕС?

Ричард Улф: Западащите САЩ създадоха войната в Украйна, за да отслабят Русия, член на БРИКС

Британският „Експрес“: „Целите на Украйна вече не са в съответствие с тези на Запада, Русия вече не е заплаха“

Богомил Бонев: Не е удобно да признаят, че Русия ги победи, а Украйна е огромно разочарование!

Бивш аналитик на ЦРУ: Парите за Киев отиват при „Локхийд Мартин“, „Дженерал Дайнамикс“ и ВПК

А снимките са достатъчно красноречиви. На тях е една и съща машинна зала на един от затворените реактори, ако не се лъжа на 4-ти блок, само че преди и след нарязването на оборудването....

Ето защо за националните предатели трябва да има възмездие. И ще има!

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!