Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Имаме си нова "звезда" - Галя от Посолството, тежка социалистическа номенклатура, дето лично си


Facebook

Sonya Kirby

Имаме си нова "звезда" - Галя от Посолството, тежка социалистическа номенклатура, дето лично си комуникирала с Деница - също тежка социалистическа номенклатура. Както се сещате и двете са с "психодесен" (Троцкистки) уклон и разбирания.

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Генерал Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Та Галя от Посолството се обадила на Деница от Парламента, за да ѝ нареди да изритат Вежди Рашидов, който, добър или лош, е народен представител, за когото са гласували десетки хиляди българи и който, поради преклонната си възраст, беше почетен председател на Народното събрание при откриването му.

Забелязвате ли как ни налагат диктатура тип Надежда Крупская, Александра Колонтай, Клара Цеткин и Роза Люксембург?

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Това, че този път центърът на "червената революция" е щаб-квартирата на Демократическата партия на САЩ, а не крайцерът "Аврора" край Санкт Петербург не променя същността на нещата.

Искам само да припомня, че "Червената революция" е първата от поредиците цветни революции, а не уникално историческо явление и е напълно в стилистиката на кръвопиеца Лео Троцки за "перманентна революция".

След лична среща с президента Уудроу Уилсън, Троцки довежда в Русия с параход от САЩ 300 души, които се превръщат в гръбнака на първото комунистическо правителство

"Аврора" също не е случайност... утринната зора, утринната звезда... и стигаме до Луцифер, "как падна ти, Денице, сине на зората, ти, пред който се прекланяха народите..."

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!