Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Италия премахва небиологичните родители от удостоверенията за раждане


Джорджа Мелони, министър-председател на Италия

По нареждане на италианското правителство в удостоверенията за раждане вече могат да фигурират само биологичните родители, пише RMXnews.

Северният италиански град Падуа започна да премахва имената на небиологични родители от актовете за раждане, вследствие на новоприет закон от консервативната администрация на Джорджа Мелони.

Според официалните данни тези актове за раждане принадлежат на 33 деца на италиански лесбийки, които са били регистрирани като родители през 2017 г. в общината на Серджо Джордани. Към четвъртък 27 от тези документи са били променени, за да бъдат заличени имената на небиологичните родители.

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

Джордани беше избран за кмет през 2017 г. с обещанието да премахне традиционното обозначаване на „майка“ и „баща“ в актовете за раждане, но това беше отменено, когато правителството на Мелони нареди на местните власти да спрат да регистрират децата на еднополовите родители с имената им.

Това означава, че в удостоверенията за раждане може да бъде посочен само биологичният родител на детето. Сурогатното майчинство е незаконно в Италия и дори гей браковете не са узаконени.

Източник: RMX news

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Италия премахва небиологичните родители от удостоверенията за раждане - Новини, политика, анализи

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!