Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Неутралитет на България поискаха протестиращи в седмия „Поход за мир“

Протестно шествие срещу войната се проведе в София, призовавайки страната ни да запази неутралитет. Това е седмият „Поход за мир и неутралитет“, организиран от Инициативен комитет и неправителствени организации. „България да е зона на мира, България да не участва нито с хора, нито с оръжие, боеприпаси или резервни части в никоя война“, са водещите послания на събитието.

Украйна започна мобилизация в западните си региони, защото в източните не остана никой

Усещате ли на къде води рекламната кампания или още си мислите, че вас това не ви касае? МУНЧО ОТ „ДУНАВ МОСТ“ И КИРЕТО ОТ „КАНАЛЕТО“ РАЗКАЗВАТ ВОЙНИШКИ СПОМЕНИ – МАЙЧИЦЕ МИЛА… Усещате ли вече вятър покрай ушите или още спите?

„България трябва да си има свои национални интереси и приоритети. Не може да изпраща оръжия и боеприпаси, с което да участва в подклаждането на военни конфликти“, казаха организаторите на демонстрацията.

Протестиращите събираха и оръжия-играчки в знак на протест срещу позицията на повечето политици България да подкрепя военно Украйна.

Организаторите на „Похода за мир“ събират и подписи за национален референдум „България за мир и суверенитет“. Целта на референдума е народът сам да реши дали иска страната ни да участва във военни конфликти и да изпраща български военни в чужди войни.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Неутралитет на България поискаха протестиращи в седмия „Поход за мир“

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!