Мафията най-после официално бе събрана от... и ни я представиха заедно. България вече е разпределена! Идват тежки времена на

Днес е тъжна дата за България!

Мафията най-после официално се събра и ни се представи заедно. Не очаквайте скоро да паднат! Идват местни избори - България вече е разпределена! Ще поиграят някакви долнопробни скечове, че нещо се боричкат и толкоз! Предстои тотално превземане и окопаване!

Народът е отчаян, беден и наплашен!

Идват тежки времена на преследвания, гонения, списъци, врагове, война!

Тагарев стана военен министър и веднага обеща нова военна помощ на Украйна

Таблетките калиев йодид, предназначени за радиационна защита на населението са доставени в базите на ДА „Държавен резерв и военновременни запаси“

КОЛКО Е ОПАСНО ДА СИ ПРОСТ!

Ще издържат най-силните! Не за първи път България е изправяна пред това!

А можех да съм по-оригинална и забавна, но уви, за първи път ми се дорева на химна не от гордост, а от жалост за България!

В едно вярвам, че и това ще мине, но ще платим ние, българският народ!

Другото, на което се надявам е, че ББ е подъл и за година ще ги задуши в прегръдката си, но какво от това - просто по стар обичай Биби ще почисти структурите на мафията, за да я оглавява! А днешните ще се престорят отново на опозиция, на човек да му се доповръща от вулгарните им акробатики!

О, забравих, горното се оправдава с една фраза - в името на Украйна! Горко ми, че имам приятели, които вярват, че днешния ден е победа! Но аз на осъзнатите мекерета ще отговоря:

Да живее България!

Гергана Пирозова

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Мафията най-после официално се събра и ни се представи заедно. Не очаквайте скоро да паднат! Идват местни избори - България вече е разпределена!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!