Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ердоган: Вратите ми са затворени за посланика на САЩ


Снимка: АФП

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган заяви, че вратите му са затворени за посланика на САЩ в Турция Джефри Флейк, който се срещна с опозиционния кандидат Кемал Кълъчдароглу.

„Джо Байдън посещава Кемал. Засрамете се, мислете с главата си. Вие сте посланик. Вашият събеседник тук е президентът. Как ще се изправите след това и ще поискате среща с президента? Вратите ни са затворени за него, той вече не може да влезе. Защо? Той трябва да си знае мястото“, каза Ердоган в неделя, цитиран от турските медии.

Байдън: Транссексуалните американци формират душата на нашата нация

Американската армия организира партита с драг кралици пред деца във военни бази

Американски журналисти със забрана да споменават, че стрелецът в училище е транссексуален

Президентските и парламентарните избори трябва да се проведат в Турция на 14 май. Кълъчдароглу, предложен от опозиционния съюз на шест партии, се смята за основен опонент на Ердоган. Списъкът на кандидатите за президент включва още Мухарем Индже от Партията на отечеството и Синан Оган, подкрепен от Алианса АТА.

Американски журналист посети предполагаем „лагер за отвлечени украински деца“ в Москва и обвини в лъжа МНС (ВИДЕО)

Центърът за изследване на общественото мнение MetroPOLL проведе проучване с участието на 2 046 души в 28 турски провинции между 13 януари и 14 март. Проучването показва, че 44.6% от анкетираните биха гласували за Кълъчдароглу, докато действащият президент Ердоган би получил 42% от гласовете.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Ердоган: Вратите ми са затворени за посланика на САЩ - Обективно

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!