Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Американската армия организира партита с драг кралици пред деца във военни бази


Джошуа Кели е моряк от ВМС на САЩ и изнася представления като драг кралица пред колегите си, показват негови снимки в Инстаграм. Източник: Instagram/harpy_daniels

Байдън: Транссексуалните американци формират душата на нашата нация

Путин одобри нова концепция за външна политика на Русия: Възнамеряваме да премахнем господството на САЩ

Американската армия организира партита с драг кралици за деца във военни бази в САЩ и по света. Това стана ясно по време на изслушване на високопоставени представители на Пентагона в Американския конгрес.

Председателят на Комитета на началниците на щабове на американските въоръжени сили ген. Марк Мили каза по време на изслушване на комисията по въоръжените сили в Камарата на представителите, че не е съгласен събития с драг кралици да се случват в присъствието на деца, и посочи, че не трябва да се случват във военни бази.

По време на изслушването конгресменът Мат Гетц попита както министъра на отбраната Лойд Остин, така и ген. Мили дали Пентагонът финансира или по някакъв начин подкрепя тези представления на драг кралица пред деца.

Министърът на отбраната Остин многократно настояваше, че такива събития не са нещо, което Министерството на отбраната подкрепя или финансира, но според Гетц това не съответства на доказателствата, с които разполага.

Гетц представи на Мили и Остин няколко примера за събития, свързани с драг кралици, за деца, провеждани в различни американски военни бази по света.

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

Един пример, цитиран от конгресмена от Републиканската партия, е от Обединената база Лангли-Юстис, която е  била домакин на драг шоу по време на детския „Летен фестивал на разнообразието, справедливостта и приобщаването“, съобщи American Military News .

Друг пример, цитиран от Гетц по време на изслушването на въоръжените сили в Конгреса, е от военновъздушната база Рамщайн в Германия. Базата обаче в крайна сметка е отменила събитието си преди изобщо да се е случило след реакцията на американския сенатор Марко Рубио и други републиканци.

Докато министърът на отбраната може и да не е бил убеден от доказателствата на Гетц, Мили изглежда е бил повлиян от тях.

След като времето на Гетц да задава въпроси изтече по време на изслушването, ген. Мили поиска копия от представените от Гетц доказателства.

„Мога ли просто… мога ли да получа копия от тези [новини]?“ — попита Мили. – „Защото бих искал сам да ги разгледам, всъщност, защото за първи път чувам за такива неща. Не чета тези новини и истории, не знам за какво говорите. Бих искал да ги разгледам, защото не съм съгласен с тези [събития]. Мисля, че тези [шоута с драг кралици пред деца] не трябва да се случват.“

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Американската армия организира партита с драг кралици пред деца във военни бази

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!