Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Колега, Радев Румен, колко "лица" имате?

Димитър Шивиков

Колега Радев, Румене, колко "лица" имаш? Крим е руски. Няма да изпращаме повече оръжие и боеприпаси! В България ВСЕ ОЩЕ ИМА МАЛКА ЧАСТ С НОСТАЛГИЧНИ ЧУВСТВА КЪМ РУСИЯ! БРУТАЛНА РУСКА АГРЕСИЯ! АКО ИМА ОЩЕ ДВАМА, ТРИМА КАТО КИРИЛ И АСЕН, БЪЛГАРИЯ ЩЕ Е ДРУГА. ШАРЛАТАНИ И ВЛЕЗЛИ В ПОЛИТИКАТА ПРЕЗ ЗАДНАТА ВРАТА. Не, колега Радев, покани ги лично на кумската маса, а сега се отричаш три пъти от тях. Знаеш ли кой ги е изрекъл тези думи? На кое да ти вярвам? На България и народа ли служиш, поне според клетвата? Или някой ти натиска "копчето" какво, кога, къде и как да говориш? Много жалко за пагона, защото си полагал три пъти клетва за вярна служба към БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. Като офицер един път преди 1990, втори път пак, като офицер след 1990 и трети път, като президент. Службата и длъжностите са преходни, но каузата България и български народ са до тогава, докато има живи българи! България е била, е и ще бъде след мен и теб, Румене! Позволих си да се обърна по този начин, защото се познаваме от десетилетия. България не е васал на когото и да е! Байдън ти го каза днес в очите, че сме на предна отбранителна линия в предстоящата война.

Байдън пред Радев и още 8 президенти от Източна Европа: "Вие сте на първа линия в нашата колективна отбрана"

Тази война не е и няма да бъде наша!

Радев подписа: „Русия е най-значимата заплаха за НАТО“

Димитър Стоянов: Трябва нова структура и изграждане на нови способности на армията ни ):– Въвеждат военно обучение в училищата

Това ли желаеш? Ние, военните се готвим за война, но не я харесваме, защото загиваме във войната. Политиците предизвикват войната, защото печелят от нея! Към коя категория се причесляваш? Дръж се достойно и пази българската чест! "Две смърти няма, без една не може!"

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!