Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Сега няма да можем да се оплакваме в Комисията за защита на потребителите, ако в самуна намерим хлебарка, муха, комар, щурец или подобно. Това вече ще е част от менюто ни

Мажд Алгафари

Палажението е трагично, вервайте ми.

Сега няма да можем да се оплакваме в Комисията за защита на потребителите, ако в самуна намерим хлебарка, муха, комар, щурец или подобно. Това вече ще е част от менюто ни. Песента на Лили Иванова - Щурче, вече няма да звучи, както едно време. На Свети Валентин, най-специалния подарък за любимата/любимия ще е скакалец-алангре, а коктейлите ще бъдат украсявани, вместо с резен лимон или портокал с разкрачено щурче. На клечката, вместо зелена маслинка, ще забучим зелена конска муха. Абе, идилия.

Спомням си, когато преди години в пионерския лагер хващахме мухи, връзвахме ги за едното краче и се състезавахме на кой мухата е по-бърза. Не ни е срам, да си играем с храната и насъщния. Що за възпитание. Ужас.

Но пък съм убеден, че за това е виновна Специалната военна операция в една държава, близо до нас и наложените санкции на друга. Глад идееееее. Глад... Та като нема да има пшеница, ще месим насъщния с брашно от гадинки. Ей, и кулинарната ни култура затриха. Евро-ценностите ги заметохме под килима.

Сега вече няма да казваме: "Като няма хляб, яжте торта", а ще бъде "Като няма хляб, яжте гадинки".

Поздрави: Дедо Мажд Алгафари

Това, разбира се не се прави, за да се спаси човечеството от глад. За друго е.

Нов регламент на ЕС разреши използването на насекоми в храните

Както вече може би сте разбрали, от днес ЕС официално разреши да се използват насекоми в хранителните ни продукти. Стрити на прах, смлени, замразени - всякакви и във всичко

Лабораторно отглежданото месо се приближава към американските чинии

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!