Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Това, разбира се не се прави, за да се спаси човечеството от глад. За друго е.

Емил Йотовски

Изяж това, ако можеш!

Ред банани
Ред хлебарки
Ред банани
Ред щурци
Ред банани
Ред гъгрици
Заливате със сос демокрация
Добър апетит ! Chap Chaprazov

Знам, че е отблъскващо, но започвам с документ – Регламент 2023/58. Това е разрешение, което позволява в страните от ЕС да се ядат ларви. Сушени ларви, на прах, на паста като добавка. Ларвите са на насекомото „малък мрачник“.

Нов регламент на ЕС разреши използването на насекоми в храните

Както вече може би сте разбрали, от днес ЕС официално разреши да се използват насекоми в хранителните ни продукти. Стрити на прах, смлени, замразени - всякакви и във всичко

Това, разбира се не се прави, за да се спаси човечеството от глад. За друго е.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Няма място за тревога. Нима не сте свикнали да ядете кренвирши и колбаси без месо, кашкавал от соя или имитация на прясно мляко, дошло директно от лабораторията?

Какво ще се случи с организъм (вашият организъм), който се принуждава да яде напълно несвойствена храна. Отговорът е бърз и ясен: „На кой му пука?!“ Ще се направи изследване от „независима лаборатория“, която ще твърди, че не взима пари от никъде, че не знае значението на думата „лобист“ и ще се пусне един голям ПР за това, как бръмбарът не отделя метан като пърди. Как точно тези ларви се отразяват на човешкия организъм обаче ще остане загадка. (Същото като загадката какво става с телата ни при консумация на ГМО храни). А щом е загадка вече е теория на конспирацията и вие, съмняващите се, сте конспиратори. Разбирайте престъпници. Вашето мнение ще бъде трито, преследвано и ако не ви дойде акъла навреме - и санкционирано. Затова лапайте ларвите с кетчуп (за по-добър вкус) и преглъщайте.

Вече съм в очакване на кохортите научни сътрудници, хабилитирани говорители и математици да обяснят как всичко е наред. Но вие си знаете, че не е така. Нищо не е наред. Вие вече ядете ларви. Няма да ви спаси и четенето на етикети. Има начини и това да се заобиколи. Нали знаете?

Никой не експериментира с храната ни. Експериментът вече сме ние.

За тези, които не се сещат - това отваря вратата на всеки производител на салам, кашкавал, бисквити да ви черпи и с ларви. А вратата за промяна на нашите локални държавни стандарти за производство отдавна е отворена. Полулегално.

От яденето на ларви може да ни спаси само едно нещо. Да се окажат по-скъпи отколкото традиционните суровини. Надявайте се.

А до тогава яжте и се молете да ги заобичате.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!