Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Както вече може би сте разбрали, от днес ЕС официално разреши да се използват насекоми в хранителните ни продукти. Стрити на прах, смлени, замразени - всякакви и във всичко

Лидия Делирадева

Нов регламент на ЕС разреши използването на насекоми в храните

Както вече може би сте разбрали, от днес ЕС официално разреши да се използват насекоми в хранителните ни продукти. Стрити на прах, смлени, замразени - всякакви и във всичко. Били полезни и лесни за отглеждане. Едно е да отглеждаш пшеница или ръж, зеленчуци, животни и птици, друго е да отглеждаш буболечки. И сега българските производители, вносители и търговци, убедена съм, тутакси ще ни захранят с едни модерни брашна, кифли, гевреци, милинки, с едни чудодейни колбаси и йогурти, с банички от светулки, с кебапчета от щурци, със сирене от калинки, с козунаци от бръмбари и курабиии от богомолки. Ще се използват насекоми във всичко - хляб, шоколад, паста, сосове, супи, бисквити, картофени изделия и т.н.

Нещо не ми се получи иронията и май никак не ми е до шеги... Еврочиновниците не само съсипаха идеята за обединена Европа, те не полагат никакви грижи за европейските народи, те нямат представа как живеят и от какво се нуждаят хората извън техния безсмислен, полиран, никому ненужен и никому неслужещ евробастион. Но ние продължаваме да ги храним и да плащаме за тяхната умствена и духовна инвалидност.
А на мен ми се иска да стане чудо, часовниците да полудеят и да започнат да връщат времето назад, например към 60-те, да живея във времето, когато мъжете не се обезкосмяваха, жените не се докарваха до карикатури от ботокс и силикон, храната беше истинска, музиката беше жива, двойките се целуваха в киното, децата бяха щастливи без смартфони, а възрастните празнуваха живота безумно, необуздано и всеки ден.

Лабораторно отглежданото месо се приближава към американските чинии

Наистина, все повече се изморявам да живея в свят, в който пиршеството на живота е останало в старите снимки от времената на щастливите хора...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!