Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Клаус Шваб: Светът е изправен пред дълбока социална фрагментация


„Няма да притежавате нищо и ще бъдете щастливи“, каза Клаус Шваб, основател и изпълнителен председател на Световния икономически форум.

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Едно от най-големите предизвикателства, пред които е изправено човечеството, е "дълбоката социална фрагментация", която разкъсва страни и народи, заяви основателят и председател на Световния икономически форум Клаус Шваб, предаде Ройтерс.

Масови резервации в агенции за компаньонки заради Световния икономически форум в Давос

"В началото на тази година сме изправени пред безпрецедентни и многобройни предизвикателства", предупреди Шваб във встъпителното си обръщение към стотиците бизнес и правителствени лидери, събрани на елитния форум в Давос.

Подготовката на „пандемията“ и използването на борбата срещу нея като средство за „Голямото нулиране“ – Комунизъм за всички

По думите му, световната икономика претърпява "дълбока трансформация" поради трайните белези от пандемията COVID-19 и предупреди, че светът може да се превърне в "объркана мозайка от глобални сили“. Според Шваб форумът в Давос да помогне да се спре "тенденцията към нарастваща фрагментация и конфронтация".

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

Луксозният ски курорт Давос е превърнат в море от контролно-пропускателни пунктове заради форума, докато в същото време полицейски части, събрани от цяла Швейцария, са навсякъде по улиците, а хеликоптери патрулират над тях.

След две години прекъсвания заради пандемията от КОВИД-10 годишната среща се върна към отдавна установената януарска програма в швейцарските Алпи, след като беше онлайн през 2021 г. и след това проведе нетрадиционна среща през пролетта на миналата година.

Темата на 53-тата среща е "Сътрудничеството в един фрагментиран свят". Акцентите в програмата за вторник включват реч на председателя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен и обръщение на първата дама на Украйна Олена Зеленска.

Източник: БТА

ЗАД ЕКОЛОГИЗМА СТОИ КОМУНИЗМА

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

Фотоархив на комунистическите зверства

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

САБОТАЖ НА ОБРАЗОВАНИЕТО

ПРЕВЗЕМАНЕ НА МЕДИИТЕ

МАСОВАТА КУЛТУРА КАТО СРЕДСТВО ЗА УПАДЪК

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Клаус Шваб: Светът е изправен пред дълбока социална фрагментация | Glasove.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!