Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Слави за Nexo: Асен Василев всеки ден е бил в офиса им, Настимир има свързани фирми. Живеем в държава с лъжи и лъжци!

Живеем в държава с лъжи и лъжци, изригна Дългия

Слави Трифонов отново изригна срещу "Промяната", като обяви Асен Василев и Даниел Лорер за хора, които разпространяват неистини. Трифонов свърза имената им с компанията за криптовалута Nexo. 

"Днес излезе, че банката на криптовалута Nexo, която се разследва, 7 американски щата са скочили, че това е една пирамида на криптовалута и става въпрос за едни 90 милиарда, от които главните играчи са си присвоили 1 милиард и 400 милиона.

Настимир Ананиев има общи свързани фирми. Асен Василев е човек, който е ходил всеки ден в офиса им и са били много близки, но всички си траят. Ако бяха хора свързани с "Има такъв народ", това щеше да е първа новина. Сега се говори, че известни депутати са имали нещо общо"

Имам чувството, че живеем в една абсурдна държава, пълна с лъжи, лъжци и хора, които вярват. Асен Василев излезе по една телевизия и каза, че Бойко Борисов и президентът се виждат всеки ден. Без никакви доказателства", добави той.

И продължи: "Лорер е роден лъжец. Той преди това се е тренирал. Знам какво означава неистината. Той така се е родил, заедно с ония двамата, които са се репродуцирали или клонирали и са станали много, като Настимир Ананиев".

Cамо ден, след като депутатка от ДБ беше уличена в контакти с терорист от Англия, сега се появява измамник от Реформаторския блок. Защо сте едни и същи, бе?!

Lupa.bg: „Мис България“ въвлечена в измамите на Nexo

Древни мъдрости: Правилният начин за боравене с пари

Източник/ци: Слави за Nexo: Асен Василев всеки ден е бил в офиса им, Настимир има свързани фирми - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!