Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Васил Михайлов: Никога не съм се „навеждал“ пред крадците в тази държава! Заплювам ги!

Васил Михайлов е сред малкото, които останаха достойни и почтени българи!

Големият Васил Михайлов прилича досущ на най-емблематичната си роля – тази на великия Петко Войвода. Също като него той не се е прекланял пред никого в политиката, макар да е бил в нея. И се кълне, че няма да го направи до края. А хората го определят заслужено като един от малкото останали истински достойни и почтени българи.

„На никого и никога не съм се „навеждал“, затова и съм отказвал награди, почести, предложения. Заплювам крадците в управлението ни, които десетилетия грабят народа ни и не се умориха да плюскат за негова сметка. Лошото е, че който не „вие“ с глутницата им, е оставен да гине в мизерия и глад.

Нашите политици искат срещу себе си удобни люде, искат послушковци, които с готовност да лижат обувките им за шепа банкноти. Тях не ги вълнува истината и никога не ги е вълнувала – неудобна ли е, моментално ще кажат, че е лъжа, че е фалшива новина. Но хората знаят, паметта на народа няма да се изтрие и се надявам всичко да си дойде на мястото някой ден“, казва Васил Михайлов.

Той не крие, че винаги е бил с леви убеждения и вярва, че не е справедливо и е мерзко група богаташи да се гоят за сметка на милионите граждани. Актьорът продължава да живее скромно и да се гордее с това, че не е подлизурствал и миг в живота си. Голям!

Древни мъдрости: Правилният начин за боравене с пари

Струва ли си да сме добри?

Как Фалун Дафа превръща бандит в честен човек

Източник/ци: Васил Михайлов: Никога не съм се „навеждал“ пред крадците в тази държава! Заплювам ги! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!