Слави дари "Промяната" с най-големия подарък, който можеш да направиш на либерали в политиката:


И ний вече сЪ объркахме какво става… #ХарварТмайка

Николай Бареков Буден Журналист: Държава, в която всички юнаци се бият за една жена с мустаци, нема да умре.

Кристиян Шкварек

Слави дари "Промяната" с най-големия подарък, който можеш да направиш на либерали в политиката: повод да леят мелодраматична, жертвена патетика.

Дни наред всяка женска организация и правозащитно НПО с декларации, па профилни снимки, статуси, сълзи....

Сега Миро изля умопомрачителна поезия на политическата мелодрама, скалъпена вероятно в ПР офис. Лена била жена с голямо Ж, притежаваща "силата на хиляда слънца"!

ХарварТ Майка: И понеже баджанака Миро е много актуален днес, да си припомним как изгря звездата му като посрещач на просто Киро… славата му продължи като Елена на Лена и ПП баджанак.

No photo description available.
Facebook

Николай Бареков Буден Журналист: За първи път след Георги Димитров от БКП (1949г.) България може да има министър-председател подпухнал пияница (ДБ), след като преди това е имала за премиер и наркоман с видими психични проблеми (2022г).

Убеден съм, че това ще им бъде и основна част от кампанията след месец. Не се издържа.

Моля ви, не се шегувайте с никой от ПП повече. Патетиката, която изливат след това е непоносима.

Николай Бареков

Слави като се изгаври с половин България и с Лили Иванова абсолютно незаслужено 20 години всяка вечер в БТВ всички си натискаха парцалите. Сега пуснали по кабеларката 7/8 една песен за еугЛена, която цяла година управляваше България и се изгаври с цялата държава - и гледам реват. Айде стига двойни стандарти. Оставете ги да се изпопребият взаимно като бесни кучета Слави и останалите шарлатани, с които ортаклуваха заедно във властта за всеобщ срам. Халтурата на Слави е релевантен отговор на цялата мисирщина в медиите. Дългия правилно се е усетил, че Лена Бориславова е от малкото персони, редом до които той стои направо прилично.

МАСОВАТА КУЛТУРА КАТО СРЕДСТВО ЗА УПАДЪК

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!