Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Столична община е приела тотален рекет над софиянци с новата си политика за карти и билети

1. Столична община е приела почти опосканите за 30 години общински апартаменти, (това е една от най-тежките кражби в София, има омерта никой да не я пипа), които се дават под наем на социално слаби, да бъдат разпродадени, но О, чудо, не на пазарни цени, а за макс 500 евро. Мммммм. Каква е целта - окончателно разграбване на общинската публична собственост. Социалната политика се ликвидира. Избранници ще си купят апартамент в кв. Изток вместо за 2500 евро квадрата, за 500. За това ни предупреди кметът на район Изгрев. Много искам да знаем на кого точно ще продават апартаментите. И кой крайно нуждаещ се притежава поне 150 000 лв. днес, м? Написах в коментар - Това е престъпление!

2. Столична община е приела тотален рекет над софиянци с новата си политика за карти и билети. Копирам, за да не преразказвам Влади Стоянов:

"Едно безумно решение на Столична община, касаещо хората, които пътуват в градския транспорт. От 1 януари се премахват месечните карти за една линия и се въвеждат карти за цялата градска мрежа. Синът ми пътува за училище с една линия, като цената на месечната карта е 9 лв. (от 15 септември до средата месец юни). От 1 януари трябва да му заредя годишна карта за цялата градска мрежа на цена 200 лв. (през ваканцията остава неизползваема). За да заведа дъщеря ми до предучилищната група също използвам една линия, като зареждам месечна карта на цена 28 лв. (от 15 септември до месец май). От 1 януари трябва да заредя карта за цялата градска мрежа на цена 365 лв. - персонализирана, или 600 лв. - неперсонализирана, дотирайки по този начин цялата градска мрежа, при положение, че през останалото време от годината не използвам градски транспорт. Това ако не е рекет, здраве му кажи!"

Написах му - Това е престъпление!

От януари билетчетата стават 2 лв., нищо, че настоящата цена и в съда беше обявена за незаконна.

3. От вчера нямам топло, живея в кв. Изток. Имало авария. Евентуално на 17 дек. можело да дойде, пишат от сайта. Много са пострадалите квартали. Добрееее, а обезщетение, че ме лишавате от услуга и че не си поддържате мрежата, за което премного плащаме? Или ни подготвяте за студ?

4. Репортаж от Брюксел на М. Карбовски - в музея на Европа България е представена единствено като: малоумни идиоти, които маршируват от чернобели снимки... Друго за нас няма... После се чудим защо от история.бг ни се хихикат, докато ни разказват как родителите ни и прародителите ни, пък и ние единствено сме крали. Призовавам към колективен иск за клевета и обида. Но - Брандът е вече устойчив - 45 години сме били единствено марширували от чернобели снимки от 50-те - ние сме маршируващи кретени, които са крали. Сега и да ни изнасилват е по-хубаво, щото нали, ей на, вижте колко сме били отвратителни. А ние сме идиоти, че им го позволяваме. Както водещият отбеляза - за нас се разказва като победен народ, който трябва да бъде много унижаван като победен. Соцът технически е разказан от кола Застава - онази на Югославия. Ние не сме космическа държава, ние сме чернобели маршируващи кретени от 50-те години на миналия век. До кога ще го търпим това унижение, м?

5. В парламента устойчивата коалиция от военолюбци си гласуваха оръжието, което подаряваме за Укр. , да е засекретено (никъде не е). Леко се процеди в медиите ИМ, че само 25 депутата знаели съдържанието на документа. Нима? А останалите какво гласуват??? От Герп негодуваха, че засега само 20 млн. им даваме. Ммммм. Иначе от ПП, ДБ и Герп го играят, че не са заедно - ужким се борят заедно и поединично срещу, мммм, вече не помни и какво беше. Аааа, Боеко щели да го вкарват в затвор. Опс, това беше преди две години. Пардон!

5. Ал. Йорданов вие от фейса (пък уж щеше да го напуска), че гадни работници от Лувтханза протестирали, хрантутниците, и не можел да се прибере в Бг. Мммммм! Гадни, гадни работници...! Относно протестите на работниците в Британия - днес медиите мълчат. Те мълчаха и за френските, италианските, германските протести срещу политиката на ЕС към Русия, срещу Нато и прочие...

6. ДАНС арестували някакво си "паравоенно - Шипка", опасни били за държавата, а даже не ги знаех. Процедилите си мотиви в медиите ИМ са, че изпитвали привързаност към диктатурата на Путин!!! Оппа - отиваме към неприкрита диктатура. Пак се престараваме, нали и германците уж предотвратиха преврат от техни си графове и херцози... Цирк!

7. По БНТ новини на турски. Относно парламента ни, предаваха само Костадин Костадинов. Турски не разбирам! Явно нещо ги е раздразнил, но как да разберем. Можеше да има субтитри, да знаем какво турците разказват за нас по техните новини в български национален ефир, м?

8. Белодробната болница във Варна я затварят, обслужва целия регион. Нямало пари за ток...! Токът е 90 хиляди!

9. Наричащите се П Промяната имат пресконференция - представят Денков за премиер. Питат ги защо ползват кадър на Герп - с ехидни усмивки заглушават с "онова бутонче" въпроса и продължават, но НЕ промяната.

Всичко това е само от сутринта до обяд!

Голям срам е, че ги търпим! Съпротива е нужна срещу всичко това! Позволихме алчни българомразци да скачат тържествуващо по главите ни, да плюят върху гробовете на родителите ни!

Gergana Pirozova

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Генерал Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

Източник/ци: Столична община е приела тотален рекет над софиянци с новата си политика за карти и билети | SvobodnoSlovo.eu

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!