Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бистришкият тигър №13 е номинацията на ГЕРБ за премиер. Бил световен политик


Той се готви отново за премиер...

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Бойко Борисов, лидер на ГЕРБ и 13-ти номер в отбора на бистришките тигри, преименуван на „Витоша“, ще е номинацията за премиер на България. В понеделник президентът Румен Радев ще връчи мандата на партията, спечелила последните предсрочни парламентарни избори. Ръководството на ГЕРБ вече е решило, че Борисов е най-заслужилият политик за поста. Това коментираха за Фрог нюз депутати от ГЕРБ.

Г-н Борисов, няма по-силен и умен от теб! Ти си единственият премиер, който може да извади България от кризите! Това не са реплики от древногръцка трагедия, а молби, произнасяни от дни в ръководството на ГЕРБ.

Вождът обаче, макар и размекнат до сълзи от комплиментите, скромно отказвал. Бил съм вече три пъти начело на държавата, направих всичко за нея и за народа! Раздадох се, а сега ме клеветят! Те откраднаха милиарди за няколко месеца, а ми стоварват обвинения на мен и дори ме арестуваха! Представяте ли си?! – редял човекът от Банкя.

Въпросните сцени са напълно автентични, споделиха пред Фрог нюз депутати от борисовата партия. Най-настоятелни в опита си да убедят Борисов да е кандидатът за министър-председател били Тома Биков, Десислава Атанасова, Даниел Митов, Томислав Дончев, Теменужка Петкова, Кирил Ананиев, Делян Добрев, Георг Георгиев, Владислав Горанов и още неколцина. Направо се скъсвали да хвалят своя лидер и да го наричат „световен политик“.

Когато имаш в отбора си Меси, няма нужда да търсиш Ди Мария, заяви по бТВ бившият финансов министър на ГЕРБ Владислав Горанов. Така той подсказа кой е Меси в ГЕРБ и защо не трябва да се търси друг. Същият Горанов бе посочен от бизнесмена Васил Божков като човека, чрез когото той предал 60 милиона за Борисов. Милионите били за „такса спокойствие“. Разбира се Горанов и Борисов отричат, а главният прокурор Гешев и подчинената му прокуратура не бързат да проверят дали твърденията на Божков са верни или не.

Любен Дилов-син също заяви, че Борисов е най-логичният избор за премиер от страна на ГЕРБ.

Самият Борисов за пореден път "призна" скромно: По-добър от мен няма.

Това ще е четвърто номиниране на футболиста-пожарникар за министър-председател.

Българите заслужават Борисов отново да оглави изпълнителната власт и да вземе под свой контрол всички милиарди, които уж са на данъкоплатците. Да започне да ги разпределя както той си знае и да дава на когото той прецени. Нека видят българите как се реформира по борисовски правосъдната система, как се упражнява контрол върху главния прокурор, как се бори корупцията и се воюва срещу мафията, - коментират анализатори пред Фрог нюз.

В същото между тези, които засипват Борисов с шербет, се води подмолна битка, кой да спечели сърцето на вожда, за да заеме висока позиция във властта. Някои дори си правят сметка за премиерския пост, ако все пак футболиста-политик откаже. Особено напориста в това отношение била Десислава Атанасова, която се надявала да надделее мнението, че е време жена да поеме изпълнителната власт. Тя разчитала също на подкрепата на ДПС, БСП и „Български възход“. Щяла да е единственият политик в предложения на президента Радев кабинет. Всички други щели да са експерти.

За министър-председател обаче се натискали още неколцина, между които „дежурния кандидат“ Томислав Дончев.

Според последни слухове, Борисов се опитвал да съблазни депутати от „Демократична България“ с предложения, които трудно се отказват, да подкрепят правителство, предложено от ГЕРБ.

Посредници търчали денонощно между партийните централи на ГЕРБ, ДПС, „Българки възход“ и БСП (говори се и за ДБ) да уточняват детайли по сформирането на кабинет и стратегия за пълната изолация на „Продължаваме промяната“.

Фрог нюз

Древни мъдрости: Правилният начин за боравене с пари (част 1)

Древни мъдрости: Правилният начин за боравене с пари (част 2)

Източник/ци: Бистришкият тигър №13 е номинацията на ГЕРБ за премиер. Бил световен политик

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!