Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Путин: Рокфелер ви го каза: „Ако искате съсипана нация, наложете й еврото“!

Владимир Путин проговори открито за Запада и ЕС!

Руският президент Владимир Путин обяви края на ЕС и заяви, че съюзът е пред фалит. Буквално. Затова и са всички тези плонжове и кланяне на САЩ, заради надеждата, че щатите ще помогнат, но това няма да се случи. Те гледат само собствения си интерес и нищо друго не ги вълнува, каза Путин.

Владимир Путин за ЕС, еврото и Америка

Държавният глава на Русия направи силно изказване и за еврото, което се канят да въведат и у нас през 2024-та година. Той цитира думи на един от „владетелите на света“ – Рокфелер.

„Прочетете и сами ще видите, че Рокфелер е заявил ясно и кратко – искате ли да съсипете един народ и нация, въведете му еврото! Знаел е накъде вървят нещата и разбира се, можем да му вярваме, предвид всичко, което се случи и продължава да се случва по света с бясна скорост. Особено инфлацията и кризата, които ще стават все по-дълбоки“, коментира Путин.

Той вижда изход от лабиринта, както сам го нарича, единствено в това да се обединят Русия и Европа и да работят заедно като партньори. „Само ако сме единни, ако се съюзим – Европа, Азия и Русия, само тогава ще можем да отхвърлим от себе си владичеството на Щатите.

Мнозина не го разбират, а на други не им отърва да го разбират, но истината е, че Америка отдавна работи на принципа – разделяй и владей. Обединим ли се, с господството й е свършено“, категоричен е Владимир Путин.

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Източник/ци: Путин: ЕС е пред фалит! Рокфелер ви го каза: „Ако искате съсипана нация, наложете й еврото“! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!