Следвайте "Буднаера" в Телеграм

В САЩ признаха, че въоръжените сили на Украйна убиват целенасочено мирни жители!

Мажд Алгафари

В САЩ признаха, че въоръжените сили на Украйна убиват целенасочено мирни жители!

"Украинската армия умишлено нанася удари по мирното население на Донбас. Това мнение изрази бившия полковник от американската армия Дъглас Макгрегър.

"Руснаците не нанасят преднамерени удари по цивилни, за разлика от украинците и има много доказателства за това“, каза Макгрегър пред The ​​Grayzone. Според пенсионирания полковник украинските военни атакуват цивилни в Донецк, Луганск и Крим с ракети HIMARS.

"Ние не говорим за това, защото Украйна е свята, демократична и съвършена, а Русия е зла, авторитарна и ужасна“, възмутено заяви Макгрегър.

Дълбоката държава в САЩ е виновна за касапницата в Украйна

Той също така съобщи за заплахите за унищожение, изтребване , които мирните жители на Донбас са получавали от бойците на батальон "Азов“, признат за терористична и екстремистка организация и забранен в Руската Федерация. Тогава, според Макгрегър, "руските войски и танкове пристигнаха точно навреме, за да спасят тези хора от разстрел“.

По-рано в медиите се появи и видео, на което украинските военни разстрелват вече лежащи на земята руски пленени войници. В Следствения комитет на Русия по факта на този инцидент е образувано наказателно дело. ООН призова всички страни в конфликта да започнат разследване. А членове на забранената и призната в Русия терористична и екстремистка организация "Азов" признаха за убийствата на мирни жители в Мариупол, съобщава RT."

Генерал Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Нечувано зло! Организирано отнемане на органи от живи хора!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!