Следвайте "Буднаера" в Телеграм

НАТО бомбардира НАТО. Доживяхме! А, нас НАТО ще ни пази! Пази боже!

Йордан Халачев

НАТО бомбардира НАТО. Доживяхме! А, нас НАТО ще ни пази! Пази боже!

ТУРЦИЯ АТАКУВА ЩАБА НА ВОЙСКИТЕ НА САЩ В ХАСАКА (СИРИЯ).

Изтребители на турската армия атакуваха района на щаба на американските войски в Ал-Хасек в Сирия. Това съобщи на 21 ноември иранската агенция ИРНА, позовавайки се на турски медии.

Твърди се, че атакуваните американски сили са отговорни за обучението на войници от Кюрдската работническа партия (ПКК), която Турция е определила като терористична организация.

Няма официално потвърждение или коментар.

По-рано същия ден стана известно, че турският град Каркамъш, разположен на границата със Сирия, е бил подложен на ракетен обстрел. Според телевизионния канал Habertürk нападението е извършено от ПКК. По последни данни са загинали трима души, сред които едно дете.

След това беше съобщено, че изтребители F-16 на турските ВВС са възобновили ударите в Сирия по позициите на кюрдските формирования от ПКК и кюрдските Отряди за защита на народа (YPG). Пояснено е, че те се прилагат в сирийския район Кобани в отговор на обстрела на турски градове.

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган на свой ред заяви, че обмисля възможността за провеждане на сухопътни операции в Сирия и Ирак след завършването на въздушната част. Той подчерта, че неутрализирането на терористичните организации, тяхното унищожаване вече е неразделна задача на турските сили за сигурност.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Генерал Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Нечувано зло! Организирано отнемане на органи от живи хора!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!