Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Отец Гелеменов с разтърсваща версия за Сашко: Бил е подготвян за извеждане в чужбина

Според отец Георги Гелеменов издирваният 8 дни Сашко може да е вървял към братовчедка си в село Красава. Духовникът обяви, че е подал и сигнал на телефон 112, че момчето може да се е отправило в тази посока, към дома на свои роднини.

„Ходил съм там многократно да чета молитви за изгонване на зли сили. Имотът представлява селскостопански двор от 7 декара с една прекрасна къщичка. В нея се намира тежко болната братовчедка на Сашко. Тя е агресивна и стои заключена, защото е с психични отклонения“, посочи той.

Свещеникът познава Сашко от няколко години, а по време на водния режим в Перник дори е бил в дома му. Обадил му се бащата Александър Цветанов.

„За мен не отговарят на истината твърденията, че бащата е замесен, че се е държал зле, или че е искал да погуби сина си. Той толкова му се радваше и обгрижваше, благоговееше пред него“, разказа Гелеменов пред Телеграф.

Описа още, че хлапето говорело съвсем нормално. „Често ме викат да чета молитви на хора със синдром на Даун, на деца с тежки форми на аутизъм, с дислексия и много добре зная какво значи липса на комуникативни умения.

Спомням си, че когато бях в скромния дом на Цветанови, Сашко се прибра от училище с баба си, седна на масата и започна да разказва как е минал денят му“, споделя още духовникът.

За майката на детето той разказа, че доколкото е запознат, с бащата имали спор при кого да бъде Сашко, но съдът е решил да остане при Александър.

„Моето съмнение е, че детето е било подготвено за извеждане в чужбина, но заради голямата истерия и липсата на подпис от родителя настойник не са успели“, смята Гелеменов и допълва, че според него детето е пуснато в гората над Радомир, където бе открито.

Добротата може да промени съдбата, жестокостта поканва бедствия

Минала карма и настоящи заболявания

Как Фалун Дафа превръща бандит в честен човек

Източник/ци: Отец Гелеменов с разтърсваща версия за Сашко: Бил е подготвян за извеждане в чужбина - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!