Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ГЕРБ кадрува: Босът от СИК Румен Пашата набута свой човек в „Български ВиК холдинг” (СНИМКИ)


Пламен Манолов (в кръгчето) в компанията на отбрани гербопитеци като Красен Кралев и Младен Маринов

ГЕРБ си връща загубените позиции във властта с мощната подкрепа на служебното правителство на Гълъб Донев. Изводът се налага, след като стана ясно, че видният кадър на шайката Пламен Манолов е назначен в Съвета на директорите на една от най-богатите държавни фирми – „Български ВиК холдинг“ ЕАД, научи Narod.bg.

Манолов е бивш изпълнителен директор на „Национална спортна база”. В началото на март 2022-а тогавашният спортен министър Радостин Василев – Руди Гела съобщи, че е изритал шефа на НСБ Пламен Манолов, както и целия състав на Съвета на директорите на дружеството, чийто принципал е ММС.

Сега, само няколко месеца по-късно, безценният за ГЕРБ Пламен Манолов е назначен от служебния кабинет в управленския екип на „Български ВиК холдинг”, където се разкешват най-големите държавни пари.

Какво е влиянието на ГЕРБ в служебното правителство можем да преценим и по мълвата, че за назначаването на Пламен Манолов е лобирал лично босът от СИК Румен Николов – Пашата, на когото в миналото подчинен е бил главатарят на хунтата Бойко Борисов.

На челната снимка: Пламен Манолов (на заден план в кръгчето) беше назначен за изп. директор на „Национална спортна база“ ЕАД от служебното правителство на Росен Плевнелиев с премиер Георги Близнашки и заедно с останалите четирима членове запази мястото си в Съвета на директорите при всеки спортен министър оттогава – Красен Кралев (два пъти), Даниела Дашева (служебен) и Андрей Кузманов (вече два пъти служебен)

Древни мъдрости: Правилният начин за боравене с пари (част 2)

Древни мъдрости: Правилният начин за боравене с пари (част 1)

Източник/ци: ГЕРБ кадрува: Босът от СИК Румен Пашата набута свой човек в „Български ВиК холдинг” (СНИМКИ) - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!