Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Петър Волгин: Който е срещу Радев, е некъпан русофоб, който не може да мисли!

Петър Волгин насмете набързо критиците на Румен Радев!

Журналистът Петър Волгин, когото познаваме предимно от изявите му по радиото, е сред почитателите на Румен Радев. Също така той е изявен русофил и не го крие, както се забелязва от всяка една негова публикация в социалните мрежи.

Волгин изригна в подкрепа на президента, като насмете онези, които протестират срещу него.

Както е известно, от няколко дни “Продължаваме промяната” организира протести пред президентството. Много хора се събират и скандират, че Румен Радев е за Русия и работи против интересите на България.

Петър Волгин обаче счита, че тези протестъри не могат да мислят и това е големият им проблем. Той ги определя като некъпани хора, които не са в състояние да мислят логично, а всеки подобен индивид завива към антируска пропаганда.

Петър Волгин защити Румен Радев

Волгин се превърна в скандален журналист след изявлението на Лена Бориславова, че някои журналисти у нас прибират по 4 бона месечно от Кремъл. Мнозина разпознаха в един от тях именно Петър Волгин, който постоянно хвали Путин и Русия, а хули Запада.

Лена не показа нито едно доказателство и не посочи нито едно име. Затова скандалът се забрави бързо, но Волгин не спира с откровено русофилските си публикации.

Причината да бъде нападан ген. Радев от някои политически кръгове е, че според тях неговото служебно правителство отново ще ни сближи с Кремъл, а по заповедите на комунистическите САЩ това не бива да се случва. Скоро ще се разбере дали имат право за подобни очаквания.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Източник/ци: Петър Волгин: Който е срещу Радев, е некъпан русофоб, който не може да мисли!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!