Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ГАВРА: Зам. районен прокурор на София пуснал пияна мутреса, яздила порше „Кайен“ с 2,4 промила (ДОКУМЕНТ)

Зам. районният прокурор на София Деян Славов отказал да изпрати на съд мутреса с порше „Кайен“, заловена да шофира с рекордните 2,4 промила алкохол, показва постановлението, с което Narod.bg разполага.

Че вината за джигитите, които ни избиват на пътя, е на държавното обвинение, вече няма никакво съмнение. Narod.bg вече оповести редица прокурорски издънки със заловени в крачка пияни шофьори, които, вместо на съд, са освободени от наказателна отговорност, каквато се полага при концентрация на алкохол над 1,2 промила.

Те вярват, че няма никой и нищо над тях

Даваме гласност на поредно прокурорско безумие, сътворено от поставения на висок пост Деян Славов. В документа може да проследите цялата история, която е показателна за това чия е вината по пътищата на България да карат мъртво пияни. Истината изплува с пълна сила след трагедията на 5 юли в София, при която надрусаният и фиркан Георги Семерджиев отне живота на две млади жени.

Ето цялата простотия с прекратеното производство срещу мутресата Илияна, която прокурор Славов аргументирал с „незнанието“ на пияната баровка, че седнала зад волана след употреба на алкохол:

Проверката на Narod.bg показа, че на 13 декември 2017-а прокурор Деян Славов е повишен от ВСС до заместник районен прокурор, защото „…притежава отлична теоретична подготовка и богат практически опит, които му позволяват да изпълнява своите задължения с необходимата прецизност и качество.

Той е мотивиран и с изключително чувство на отговорност, а неговите актове са обосновани, мотивирани, с категорична аргументация.

Успява отлично да планира, организира и изпълнява служебните си ангажименти и задачи, стриктно спазва и следи законоустановените срокове за разследване, съумява да постигне максимално добри резултати“.

Това е всичко, което трябва да знаете за българската прокуратура….

Баба Ванга: "Нека знаят всички, че нищо не остава неизплатено на този свят. Хората вършат престъпления и мислят, че никой не ги е видял. Не е така! Всичко се вижда и идва време, когато провинилият се трябва да плати!"

Добротата може да промени съдбата, жестокостта поканва бедствия

Минала карма и настоящи заболявания

Източник/ци: ГАВРА в Narod.bg: Зам. районен прокурор на София пуснал пияна мутреса, яздила порше „Кайен“ с 2,4 промила (ДОКУМЕНТ) - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!