Следвайте "Буднаера" в Телеграм

След месец Африка ще се взриви… Чуйте ме, кризата в Африка ще доведе до унищожаване на Европа.

Русия хранеше целия континент!

May be an image of 1 person

Valeri Petrov: Е, тия ако тръгнат нагоре да търсят храна, не знам какво ще се случи.

The Sofia Times

“На 12 март присъствах на вечер в парижкия дискусионен клуб “Кръгът на Новия свят” , организиран в чест на Лионел Зинсу, бивш министър-председател на Бенин, завършил Френското висше училище по политически науки, финансист, служител на групата на Ротшилд. В разкошния салон “Фош” се събраха основно пиленца от гнездото на Ротшилд, банкери, дипломати и няколко действащи министри.

Водещият се обърна с приветствия към костите и давайки дан на модата, не пропусна да изкаже своята поддръжка на “нещастния народ на ¿-кр@й н@”. След това даде думата на почетния гост, заради който са организирали тази вечер.

И тук нещо стана не както трябва.

Лионел Зинсу също спомена ¿-кр@ ин ската криза:

„Сега всички чуваме само за тази криза, антируските санкции, петрол, газ. Разбирате ли какво означава тази криза, например, за Африка? Русия ни снабдява със зърно и царевица. Цялата логистика минава през Черно море. И африканският свят замръзна от ужас от случващото се. Ужасен от действията на САЩ и Европейския съюз.

May be an image of text
Facebook

Не купуваш африканците с приказки за демокрация. Това са ваши приказки за вътрешна консумация. По-голямата част от африканския елит се формира в Съветския съюз – лекари, инженери, пилоти, учители, учени. Руснаците са единствените европейци, които са деколонизирали Африка. И Африка го помни. Точно както Африка помни европейските зверства.

Ако забележите, африканските страни не подкрепиха резолюцията на ООН, осъждаща Русия. И те никога няма да подкрепят никакви резолюции срещу Русия. Това е зашито в гръбнака на всеки африканец: Русия е добра, каквото и да мислите за нея. Това е константа.

Цяла Африка гледа Централноафриканската република и Мали. Това, което европейците не можеха да направят десетилетия, руснаците го направиха за една година. На мястото на Централноафриканската република имаше банди, днес там има истинска държава.

Знам, че в залата има дипломати, служители на МВнР. Обръщам се към вас, към френската дипломация: потърсете решение на проблема си възможно най-скоро, защото ако конфликтът не приключи след месец, Африка ще избухне.

Именно за вас енергийните проблеми са на преден план. В най-лошия случай ще имате по-малко топлина и по-малко коли, а ние в Африка ще имаме проблем с глада! Чуйте ме, кризата в Африка ще доведе до унищожаване на Европа.

Опомнете се, търсете дипломатически решения. И не забравяйте, че страни като Индия и Китай подкрепят Русия. Африка подкрепя Русия.

Не искам да говоря за демокрация, а вие няма да разчуствате мен, африканеца, с разкази за нещастната ¿-кр@й н@ и призивите за човечност. Вашата демокрация е ваша работа. Няма нужда да ни натрапвате вашите идеи за това как ние, африканците, трябва да живеем.

Отново! Търсете компромиси, оставете дипломатите да работят. Времето е срещу нас. Имаме 30 дни! Тридесет! Не повече!”

Бурни, продължителни аплодисменти!

Събраните в салона “Фош” в центъра на френската столица знаят много за парите. За разлика от официалните лица, те разбират, че големи френски богатства са дошли от Африка. Те са наясно, че Африка е стратегически по-важна за Франция, отколкото ¿-кр@й н@ за Русия. Африка е килера, богатството на Франция, това е нейната сметка в швейцарска банка. Това е кръвта на френската индустрия.

Сидни Кабеса, старши съветник на банковата група на Ротшилд, смята, че на нещата трябва да се гледа със здрав разум. „Френските компании напускат Русия, губят своите връзки, капитал, репутация там и в същото време рискуват да загубят Африка. Защото точно сега Франция е изправена пред най-тежката криза в Сахел. Падането на профренските Ибрахим Бубакар Кейта и Марк Кристиан Каборе направи френската политика в Сахел несъстоятелна. Политическа криза в Чад, Судан, Гвинея, експулсирането на Франция от Мали, безвъзвратната загуба на Централноафриканската република. Всичко това избива почвата изпод краката им и значително усложнява френското присъствие на африканския континент. Има много малък шанс френският бизнес да се възстанови след загуба на два пазара едновременно – руския и африканския. Току-що дойдохме на себе си след иранското оттегляне, когато САЩ принудиха Франция да замрази инвестициите си в Иран.”

Кристин се включва в разговора, тя е инвестиционен банкер, основател на банки в Казабланка и Рабат: „И знаете ли, руснаците са ни по петите, в Африка говорят само за това, че Русия се завръща. Руснаците са очаквани”.

Думите ѝ се потвърждават от Соня Делал, вицепрезидент на Търговско-промишлената камара на Кения във Франция.

„Тези санкции удариха вековната репутация на френския бизнес. Хората се страхуват, гледат ни като луди, опасно е да се правят сделки с нас, опасно е да се доверяват на парите, опасно е да се развиват проекти. Но ние сме готови да работим с руснаците”, казва Дедал.

Подкрепата за ¿-кр@й н@ и ¿-кр@ ин ските бежанци, безпрецедентна по отношение на силата на натиска в медиите, предизвиква в паметта на французите клането в Конго, бомбардировките на Либия, бруталното убийство на нейния законно избран лидер, популярен и обичан в Африка.

Активистът за правата на човека Люк Мишел казва: „Европейците крещят, че ще започнат дело за „престъпленията“ на Русия срещу ¿-кр@й н@, но Международният наказателен съд все още не е започнал разследване на клането в Либия, Сирия и грабежа на африкански суровини. Казват ни, че Европа е изкоренила расизма, но днес го виждаме да процъфтява на всички места. Вратите се отварят широко за ¿-кр@ ин ците, кметът на Париж Ана Идалго обещава да отвори училище за ¿-кр@ ин ски деца, а бежанците от Африка и Близкия изток все още седят в палатковите лагери в Кале. Войната в Йемен продължава вече седем години, вече 340 хиляди жертви и нито една демонстрация в подкрепа на Йемен. Защо йеменците да са по-лоши от ¿-кр@ ин ците? Заради цвета на кожата ли? Французите само се преструваха на толерантни, те си остават расисти!”

„Мислите ли, че Путин ще спре?”, ме пита Лука и сам отговаря на въпроса си. “Не, той няма да спре, той ще отиде до край.”

Алеся Милорадович

Elitsa Mateeva

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: След месец Африка ще се взриви ... Русия хранеше целия континент! - The Sofia Times

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!