Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Френска журналистка: ¿-кр@ ин ското правителство бомбардира собствените си граждани в Донбас!

Имам всички доказателства! Всичко съм заснела! /Видео/

За 8 години са избити 13 000 души, твърди Ан-Лор Бонел

Всички тези бомбардировки. Снимах ги още през 2015 г. Това е ежедневие за тях от 2014 г. насам, разказва тя за живота в Източна ¿-кр@й н@

Френска журналистка, прекарала няколко години в Донбас, разказа как управляващите в ¿-кр@й н@ унищожават своите рускоговорящи граждани от 8 години.

"Снимам го всеки ден. Записах го като свидетелство", обясни Ан-Лор Бонел пред френския телевизионен канал CNews.

"Нямам политически цели. Вече седмица говорим за този конфликт. Но това продължава вече осем години. 13 000 мъртви. 13 000! Хора, останали без сили. И всички те са жители на ¿-кр@й н@. И всички са изненадани, че Европа едва сега вижда ситуацията. Това е живот в мазета. Всички тези бомбардировки. Снимах ги още през 2015 г. Това е ежедневие за тях от 2014 г. насам", разказа журналистката.

"Ще ви прекъсна, защото не всички разбират ситуацията. Вие казахте и е изненадващо, че всички тези ¿-кр@ ин ци са бомбардирани от ¿-кр@ ин ското правителство", пита водещият.

"Да, абсолютно. Бомбардиране с ГРАД. Хората в Донбас бяха мишена на собственото си правителство, на властите в Киев. Имам всички доказателства. Мога да ги осигуря, когато се върна във Франция. Всичко съм заснела, неопровержимо е. Завчера бях в едно училище. Двама учители бяха разкъсани наполовина. Буквално. Пуснах снимка на една баба във фейсбук, защото старите хора не можеха да напуснат района. Гражданите страдат. Отговорно ви заявявам, че тук, в Донбас, в рускоезичната част на страната, има бомбардировки. Вчера имаше атентат в Донецк".

"Искате да кажете, че ¿-кр@ ин ското правителство прави бомбардировките?", пита невярващо водещият.

"Да!", отговаря Бонел. 

Източник "Труд", epicenter.bg

Димитър Байрактаров

Войната е ужасно нещо, но още по-ужасно и престъпно е осем години да се крият убийствата и издевателствата над деца и възрастни хора в Донецк и Луганск! Публикувам линк към филма на френската журналистка Anne-Laure Bonnel.

May be an image of 1 person, standing and text
Anne-Laure Bonnel

„Ще ви прекъсна, защото не всички разбират ситуацията. Вие казахте и е изненадващо, че всички тези ¿-кр@ ин ци са бомбардирани от ¿-кр@ ин ското правителство?“ – Да!
▪️Френската журналистка Ан-Лор Бонел беше поканена в канала CNews, за да разкаже какво се случва в ¿-кр@й н@, за руската инвазия.
▪️В студиото водещите не й вярват. Или не искат да и повярват! – Борислав Петков – АФЕРА.БГ

Настоявам всички така наречени журналисти, които бяха слепи или бяха с широко затворени очи през последните осем години да изгледат този филм! Дано имат сили да издържат на ужаса, който е показала Ан-Лор! Дано имат сили да издържат на реките с кръв и престъпленията, които ¿-кр@ ин ските фашисти са извършвали и продължават да извършват и днес, За тези невинни руски дечица, които години наред живеят в подземия и землянки не е изпратен дори един аспирин хуманитарна помощ! За геноцида над тези дечица всички медии в Европа прилежно мълчаха осем години! Спрете с фалшивите новини и покажете на света истината! Изпълнен съм от гняв срещу лицемерието на Европа и продажни журналисти, които също имат деца! Предупреждавам, че филма съдържа изключително кървави сцени, но това е кървавата истина, която осем години се крие от обществото! Публикувам и линк към профила във Фейсбук на френската журналистка Anne-Laure Bonnel.

Нечувано зло! Организирано отнемане на органи от живи хора!

https://www.facebook.com/Annelaure.bonnel

https://www.youtube.com/watch?v=6Oh-IE2zmJc

Нечувано зло! Организирано отнемане на органи от живи хора!

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!