Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Стига сте драли ризи! Ако тази операция не беше съгласувана, щатите досега да са пратили войски в ¿-кр@й н@!

Да бяхте ридали когато от 8 години ¿-кр@ ин ците избиват деца и жени там.

Явор Дачков: Когато САЩ бомбардираха Сирия в синхрон с Ислямска държава!!!!! нямаше дране на ризи за ужасът от войната. Всички западни клиентели тук, които чета, се кефиха на американците и Ислямска държава!!!!!

Безсмислено е да се спори с хора, които не могат да мислят. Путин нанася удари по ¿-кр@ ин ски военни части и бази, които са американизирани или направо американски в нарушение на всякакви международни правила (¿-кр@й н@ не е член на НАТО). С това гражданската война в Луганск и Донецк ще приключи.

Да бяхте ридали когато от осем години ¿-кр@ ин ците избиват деца и жени там. Военната операция на Путин ще трае няколко дни и ще приключи.

Това не се нарича война и Стефан Янев беше много прав тази сутрин. Освен това със сигурност е информиран и със сигурност е човек на НАТО, а не на Путин. Ако тази операция не беше съгласувана, Щатите досега да са пратили войски в ¿-кр@й н@.

Victor Papazov: Голям рев, голям вой! Спрете се и помислете.

Да ви го кажа просто. Глобализмът свърши. Започна преформатиране на света и разделянето му на технологични и валутни зони. Процесът ще трае няколко години. Ще е болезнен за всички, но за някои повече.

Големите са се разбрали кой къде ще попадне. Или си мислите, че нещата стават ей така?

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!