Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Путин: Интересите на Русия са над всичко. Разработваме оръжия на бъдещето с изкуствен интелект

Кадър БНТ

Путин в момента е най-страшният човек в света. Той и обкръжението му в Кремъл могат да преобърнат живота, който всички сме свикнали да имаме като даденост.

Едва ли е имало друго такова име, което да стряска хората на планетата от Втората световна война насам.

Той доказа, че не се шегува и показа, че няма да позволи на ¿-кр@й н@ да определя сама европейския си път на развитие и я парчетоса. 

Днес той съобщи, че вече работи за нови оръжия с изкуствен интелект, които ще му дадат още по-голяма сила да преобърне света, такъв какъвто го познаваме от последните десетилетия.

Руският президент Владимир Путин заяви, че Москва е готова да търси "дипломатически решения" на фона на бушуващото напрежение със Запада заради ¿-кр@й н@, но подчерта, че интересите на страната не подлежат на коментар.

"Нашата страна винаги е отворена за пряк и честен диалог, за търсене на дипломатически решения на най-сложните проблеми", каза Путин във видеообръщение по повод Деня на защитника на отечеството, който е официален празник в Русия, предаде Евроком.

В същото време обаче добави:

"Интересите на Русия, сигурността на нашите граждани не подлежат на преговори за нас".

Без да го изговаря е ясно, че европейското развитие на ¿-кр@й н@ не е сред интересите на Русия и той няма да го позволи дори повечето хора там да не са съгласни.

"Ще продължим да разработваме съвременни оръжейни системи, включително хиперзвукови и такива, базирани на нови физични принципи, и ще разширим използването на модерни цифрови технологии и елементи на изкуствения интелект", добави руският президент.

"Такива комплекси реално са оръжията на бъдещето, които значително увеличават бойния потенциал на нашите въоръжени сили", подчерта Путин.

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Petel.bg - новини - Путин: Интересите на Русия са над всичко. Разработваме оръжия на бъдещето с изкуствен интелект

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!