Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Тръмп се възхити от хода на Путин за ¿-кр@й н@: Това е гениално

От Белия дом заявиха, че не приемат съвети от някого, който хвали руския президент.

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп определи като "гениални" действията на президента на Русия Владимир Путин по отношение ¿-кр@й н@ и нарече руския лидер "много разумен", съобщават "Дейли мейл" и "Индипендънт". 

Някои републиканци в САЩ се опитаха да хвърлят вината за кризата върху президента Джо Байдън, заявявайки, че Русия не е нахлувала никъде по времето, когато Тръмп беше президент. Самият Тръмп също публикува по-рано туит, в който твърди, че отношенията му с Путин са щели да предотвратят кризата, посочва "Индипендънт". 

Няколко часа след това изявление бившият президент заяви в радио предаване, че когато е научил, че Путин признава независимостта на сепаратистките региони Донецк и Луганск в Източна ¿-кр@й н@, си е казал: "Това е гениално". 

"Казах си: "колко е умно това", посочва Доналд Тръмп. 

В коментар на изказването на бившия американски президент, говорителката на Белия дом Джен Саки заяви, че се стараят да не приемат съвети "от някого, който хвали президента Путин и неговата военна стратегия". По думите й от републиканците зависи да не политизират допълнително въпроса. 

¿-кр@ ин ската криза е последният пирон в ковчега на Западния либерален (комунистически) ред

По-рано настоящият президент Джо Байдън заяви, че ще има още по-строги санкции срещу Русия, освен наложените към две руски банки и забраната за търговия и инвестиции за сепаратистите от ДНР и ЛНР. 

"Действията на руския президент са началото на руска инвазия в ¿-кр@й н@. Кой, за Бога, дава на Путин правото да обявява т.нар. нови държави на територия, която принадлежи на негови съседи? Това е грубо нарушение на межуднародното право и изисква твърд отговор от международната общност. Ще започнем налагането на нови санкции, много по-сериозни от предишните от 2014 г.", каза в обръщението си на 22 февруари Байдън.

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Тръмп се възхити от хода на Путин за ¿-кр@й н@: Това е гениално | Glasove.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!