Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Вече започна да се очертава цената, която ще платим... Ма тези са бетер шопите бе! - ще си запалим къщата да изгори на Вуте плевнико!

No photo description available.

Victor Papazov: Вече започна да се очертава цената, която ще платим, заради колониалния си статус. Масово българите, ще трябва да се топлят или на дърва или да пукат от студ, ако не тази, със сигурност следващата зима. Парно и отопление на газ, няма да е по възможностите на около 80% от населението в София.

Всичко това благодарение на умните и прозорливи господари от Брюксел и Берлин, които са готови да воюват с Русия до последния ¿-кр@ ин ец, българин и останалите източноевропейци.

Facebook">Victor Papazov: Германското правителство щяло да забрани Северен поток 2 с мисълта, че ще нанесат икономически щети ма РФ. Всъщност заради кретенската енергийна политика на ЕС, руснаците си върнаха инвестицията в тази тръба още миналата година през увеличените цени на газа, без тръбата да е работила и ден. Наказанието е за европейските компании, които инвестираха другите 5 милиарда евра и нямат възвръщаемост от тези пари. В допълнение, бяха изградени продължения, които са едни допълнителни 5-10 милиарда, които също ще са за сметка на европейците.

No photo description available.

Ма тези са бетер шопите бе! - ще си запалим къщата да изгори на Вуте плевнико!

Имаме нов маркер за тъпота и късогледство - германските и евро чиновници.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov
Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!