Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Путин прати руските военни в Донбас като миротворци

/Поглед.инфо/ Президентът Владимир Путин нареди на руските военни да „осигурят мира“ в новопризнатите републики Донецк и Луганск, които преди се смятаха за част от ¿-кр@й н@.

Москва официално призна независимостта на двата отцепили се региона в понеделник.

Путин инструктира Министерството на отбраната да изпрати миротворци в Донбас, като същевременно каза на Министерството на външните работи да установи дипломатически отношения с държавите.

Официалният ход на Кремъл идва малко след дългото обръщение на Путин към нацията в понеделник вечерта. В него той обясни стъпката като дългоочакван отговор на това, което той описа като „братската“ ¿-кр@ ин ска нация, която се превръща в „колония“ на Запада и попада под управлението на „русофобско“ правителство, едновременно враждебно на Москва и отричащо основните човешки права на етническите руснаци и рускоговорящите .

Донецк и Луганск обявиха независимост от Киев през 2014 г., след като подкрепяните от САЩ националисти свалиха демократично избраното правителство при преврата на Майдана. Москва обаче отказваше да ги признае досега, заявявайки, че проблемът е вътрешна работа на ¿-кр@й н@ и трябва да бъде разрешен съгласно споразуменията от Минск, които установиха нелеко примирие през 2015 г.

По-рано в понеделник обаче лидерът на Донецк Денис Пушилин и лидерът на Луганск Леонид Пасечник отново официално поискаха признаване от Москва, след като и опълченците от Донбас и ¿-кр@й н@ се обвиняваха за интензивен артилерийски обмен по линията на примирието.

В речта си Путин каза, че процесът от Минск се е провалил и че ¿-кр@й н@ „не се интересува от мирни решения – те искат да започнат блицкриг“.

Генералният секретар на ООН заяви, че ¿-кр@й н@ не е кандидатствала за регистрация на граници от 1991 г., така че държавата ¿-кр@й н@ не съществува...

Превод: СМ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov
Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Путин прати руските военни в Донбас като миротворци - Поглед Инфо

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!