Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Помпео за Путин: Много проницателен, много способен, изпитвам невероятно уважение към него

/Поглед.инфо/ Бившият шеф на ЦРУ и Държавния департамент Майк Помпео сподели впечатленията си от работата с руския президент Владимир Путин по C-SPAN .
"Много проницателен, много способен, изпитвам невероятно уважение към него. Често бях критикуван за подобни думи", каза политикът.

Според него Путин е "отличен събеседник", който е добре информиран и ясно изразява интересите на Русия . Както утвърждава Помпео, на американските преговарящи се е налагало да отговарят на зададения висок стандарт.

"Виждам в него изтънчен човек, който пресмята всичко. Може и да не сме съгласни с него, но той все пак ще го направи по своя си начин", добави бившият държавен секретар.

May be an image of 11 people, people standing and text
Facebook

През последните месеци западни политици и медии непрекъснато обвиняват Русия, че уж се готви да атакува ¿-кр@й н@ . Москва отхвърля всички твърдения, отбелязвайки, че целта на подобни изхвърляния е да се укрепи и увеличава чуждестранна групировка близо до руските граници . Те също така обясниха, че основната причина за ескалацията са действията на САЩ и НАТО , които тъпчат ¿-кр@й н@ с оръжие, като по този начин я тласкат към военни авантюри.

Генералният секретар на ООН заяви, че ¿-кр@й н@ не е кандидатствала за регистрация на граници от 1991 г., така че държавата ¿-кр@й н@ не съществува...

Превод: ЕС

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov
Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Помпео за Путин: Много проницателен, много способен, изпитвам невероятно уважение към него - Поглед Инфо

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!