Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Путин взе съдбовно решение за света

Колаж РИА, RT

Владимир Путин взе съдбовно решение за ¿-кр@й н@, което вероятно ще засили още повече напрежението след струпването на рекорден брой руска армия около границите на страната.

Преди минути стана ясно, че той ще признае отцепилите се две области от ¿-кр@й н@ Донецка и Луганска народни републики.

За разлика от Крим, който беше автономна република в ¿-кр@й н@, Донецк и Луганск са области от суверенната територия на страната.

Ръководствата на сепаратистките Донецка и Луганска народна републики в ¿-кр@й н@ са поискали от Русия да бъде признат техният суверенитет и президентът Владимир Путин „в скоро време ще подпише съответния указ“.

Това е станало ясно по време на разговор на държавния глава с германския канцлер Олаф Шолц и френския президент Еманюел Макрон, съобщиха от пресслужбата на Кремъл, пише btvnovinite.bg.

Той обяснява решението си с оглед „военната агресия на ¿-кр@ ин ските власт- масираният обстрел на територията на Донбас, в резултат на което страда цивилното население“.

В момента Путин дава изявление от кабинета си в Кремъл, което е пълно с разкази от историята, някои от които за събития, станали преди повече от 100 години.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov
Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Petel.bg - новини - Путин взе съдбовно решение за света

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!